Tension (Trauma) Release Exercises (TRE)

Kom je niet makkelijk tot ontspanning, heb je last van pijnlijke of stijve spieren of gun je jezelf gewoon meer ontspanning in je lichaam? Wees welkom bij een TRE introductieworkshop!

‘Dit is een soort massage van binnen uit’

Met TRE (Tension/Trauma Releasing Exercises) werk je op een prettige en milde manier aan het loslaten van spanning die in je lichaam is opgebouwd door ingespannen werken, stress of trauma. We werken in kleine groepjes zodat er altijd voldoende aandacht is voor alle deelnemers.

Programma introductieworkshop€ 35,-

  • Kennismaking
  • Uitleg over TRE en gelegenheid om vragen te stellen
  • Oefeningen
  • Ontspanning
  • Napraten en gelegenheid om vragen te stellen
  • Aangeven of je verder wilt met TRE

‘Ik had nooit verwacht dat dit zo effectief zou zijn’

VervolgcursusAan het eind van de introductieworkshop kun je aangeven of je verder wilt met de vervolgcursus.2e les :  TRE sessie + voorbereiden op thuis TRE doen3e les :  TRE sessie + bespreken hoe het thuis gaat4e les :  TRE sessie + verdieping en/of variatiesPrijs: €60,-  (voor 3x)

‘Ik heb vannacht 8 uur geslapen. Dat was lang geleden’

VerdiepingssessieMensen die thuis TRE doen, vinden het vaak toch prettig om ook geregeld een sessie onder begeleiding en/of met anderen te doen.  Weg zijn van je dagelijkse beslommeringen, de ervaring delen met anderen of een suggestie van mij om het proces te verdiepen; dit kan je TRE-ervaring intenser maken.Prijs: €20,-

DOE JIJ MEE?Wil je TRE ook een keer ervaren en ontdekken wat het voor jou kan doen? Kom dan naar de introductieworkshop van  Roelien Heldt. Een ervaren TRE professional die sinds 2015 haar praktijk voert in Doorn en sinds begin 2019 in het instituut Sansoma.

De TRE introductieworkshops worden maandelijks gegeven, beurtelings op woensdagochtend, zaterdagochtend en donderdagavond. Kijk in de agenda voor de data en tijden.  Aanmelden kan door het formulier in te vullen op deze site:  Vitaal Door