Ver-Wond en Verwondering!

,,Ik heb twee individuele opstellingen bij Rachel gedaan. Eén over mijn oorspronkelijke gezin en één over mijn huidige gezin, waar ik moeder ben van twee. Beide opstellingen waren bijzonder waardevol. Vol waarde. De Waarheid heelt.

Rachel werkt op een liefdevolle, directe en eerlijke manier. Zij liet mij stap voor stap mijn ‘ankers’, de matjes, neerleggen in de ruimte, waardoor een inzicht ontstond in een patroon dat mij verstikte. Omdat een opstelling tegelijkertijd een organisch proces is, veranderden er ankers van grootte of plek, ging de energie weer stromen en nieuwe inzichten werden helder. De vragen die Rachel stelt en de terugkoppeling over wat ze ziet gebeuren zorgen voor een prachtig proces. Bijzonder hoe zij kan ‘inpluggen’ in het grotere geheel en informatie en processen in beweging kan zetten.

Eer de wond, van wond naar wonder.

Wat vooral een eye-opener was, bij de opstelling over het gezin waarin ik ben opgegroeid, te zien  was dat ik niet de plaats innam die ik in zou moeten nemen als dochter. Zeker niet die van een jongste kind en dochter. Ik ging voor iedereen zorgen, de sfeer moest goed zijn ik was altijd alert. Ik nam veel te veel verantwoordelijkheid op mijn schouders over het welzijn van mijn ouders en mijn broers. Een taak die helemaal niet bij mij hoorde. En die ik in mijn huidige leven wederom in dezelfde ‘valkuil’ stapt (te) inzake mijn liefdesrelatie.

‘Het is de Waarheid die Heelt’

Rachel weet razendsnel verbindingen te leggen, de juiste vragen te stellen en je te laten kijken naar het patroon waarin je vastzit. Het gaf me zo veel helderheid. Mijn eigen plek innemen, dat is de kunst van het leven. Natuurlijk gaat zo’n proces niet zonder tranen, dat is logisch, maar de stevigheid, opluchting en rust nadien is onbeschrijfelijk prettig. Vol vertrouwen stap ik de deur bij Instituut Sansoma weer uit. Wat een fijne plek voor heling en transformatie.

Rachel Naron heeft mij met haar opstellingenwerk en persoonlijke, heldere benadering de inzichten gegeven waarmee ik verder kan.
Dus, heb je een vraag, iets waarmee jij worstelt in je leven, iets waar je helderheid op wil, of een patroon waar je juist vanaf wil? Stel dan die vraag eens bij Rachel, zij onderzoekt de vraag systemisch en het zal je inzicht en heling geven.” Bekijk de website voor haar aanbod, het persoonlijk ontwikkeltraject dat in het najaar start is zeer aan te bevelen. Een persoonlijke sessie boek je direct op haar website. Welkom.

www.rachelnaron.nl

Het leven wordt voorwaarts geleefd en achterwaarts begrepen (Kiekegaarde).