Wat leuk dat je interesse hebt
in onze ruimtes

We hebben er 6 voor je beschikbaar: 3 ruimtes voor groepen tot maximaal 20 personen en 3 ruimtes voor individueel werk, waarvan één ruimte met behandeltafel.

Sansoma is een plug-and-play locatie. Dit betekent niet sjouwen met spullen, maar na aankomst direct aan de slag. Naast koffie en thee, staat er een behandeltafel klaar, liggen er handdoeken, yogamatjes en -kussentjes en hebben we ander materiaal dat je kunt gebruiken. Heb je specifieke wensen? Neem dan contact met ons op om te weten of dat aanwezig is. We doen er alles aan om het jou als professional of organisatie zo prettig mogelijk te maken.

Met elkaar creëren we een plek op deze wereld waar mensen welkom zijn, zich kunnen ontspannen, opladen, verbinden en groeien!

Wij leren jou en je expertise graag kennen! Voel je vrij om je verhaal met ons te delen en een kijkje te nemen bij onze ruimtes.

Let wel op, wij verhuren de ruimtes uitsluitend aan professionals en organisaties die mensen en organisaties helpen in hun beweging, persoonlijke groei en bewustwording, zoals therapeuten, coaches, yoga, opstellingen, healing, dans, masseurs, psychologen, trainers, opleidingsinstituten, artsen…etc

Bekijk de ruimtes

Bekijk de lidmaatschappen

Bekijk de agenda