Spiritueel healer

André Birkhoff

André Birkhoff
06 22 63 12 94
birkhoffandre@gmail.com

​​​Spiritueel Medium

Er is meer tussen hemel en aarde dan het blote oog kan waarnemen. Ook al zie je iets niet wil niet zeggen dat het er niet is. Als medium heb ik geleerd te aanvaarden dat overleden dierbare nog wel degelijk om ons heen zijn en ons kunnen helpen in het dagelijks leven wanneer wij maar bereid zijn de signalen en tekens te herkennen.

Een spiritueel medium kan je daarbij helpen wanneer je nu nog met vragen zit.

Overleden dierbaren

Zij weten wie zij waren en wat kenmerkend voor hun is en welke herinnering jullie specifiek deelde voordat zij overgingen. Wat hun hobby’s waren en wat ze absoluut niet leuk vonden in dit leven. Zij kunnen ons vertellen over belevenissen die zij samen met ons hebben meegemaakt. Wat voor werk ze deden. En zij kunnen zich laten voelen met nog altijd dezelfde karaktertrekken.

Net zoals in het echte leven; met de ene heb je een klik en met een andere persoon voel je de klik niet. Zo werkt het ook tussen een client en een spiritueel medium. Dat is helemaal niet erg. In de spirituele wereld sturen ze de mensen naar het Medium waarvan zij denken dat dat een match is. Dit gebeurt onopgemerkt. Voor elk mens een geschikt Medium.

"Een spiritueel healer kan je helpen contact te maken"

Spiritueel healer

Tijdens een meditatie sessie ontdekte ik spontaan dat ik vermogen in mijn handen heb om te Magnetiseren. Ik zat namelijk naast iemand waar ik mijn hand achter haar rug hield en zij mij vroeg wat ik aan het doen was. Omdat door die handlegging haar hart meer open ging staan.

In de periode van 2012 tot heden ben ik me steeds bewuster geworden van mijn hooggevoeligheid. Waar magnetiseren de basis blijft gebruik ik meer en meer kwaliteiten om de opgedane blokkades die zijn opgedaan te verwijderen.

Door jarenlange meditatieve oefening, yoga ,en levenservaring als HSP'er en door onderricht te krijgen in magnetiseren, mediumschap, en essentiële oliën, ben ik in staat om blokkades weg te nemen die groei van het individu en spirituele groei in de weg staan. Ik heb me daarbij gespecialiseerd in HSP'ers.

Daarnaast heeft het werkzame leven als vertegenwoordiger mij de mogelijkheid geboden om goed te leren observeren en te coachen. Door mijn uitgebreide ervaring kan ik mensen op een directe persoonlijke wijze helpen een doorbraak te creëren op persoonlijk en spiritueel vlak.

Onze ruimtes

Ik ben werkzaam bij Sansoma en heb daar een fijne ruimte tot mijn beschikking. Je bent er van harte welkom. Bij  binnenkomst kun je rustig een kopje thee drinken, daarna kom ik je halen en starten we samen de sessie. Bel of mail me voor een afspraak.

Vragen of meer weten?

Vul het onderstaande formulier in. Ik neem contact met je op.
Bellen kan ook: 06 22 63 12 94, ik sta je graag te woord.

Menu
X