Rozemarie Heggen

Rozemarie Heggen

Mijn naam is Rozemarie Heggen en werk als Healer-reader coach en als Sound healer. Ik begeleid jou om diep in je buik en bekken te zakken, zodat je in staat bent je ten diepste met jezelf en je lichaam te verbinden. Hierdoor kun je ontspannen, ervaar je rust in je dagelijkse leven, en kan je levensenergie stromen. Ik ben als nieuwetijdskind en hooggevoelige vrouw ervaringsdeskundige wat betreft in je lichaam komen en aarden. Ik weet hoe het is om niet helemaal hier te zijn, aanwezig te zijn. En hoe pijnlijk het is om heen en weer geslingerd te worden doordat je een goede basis in jezelf mist.

Alle wijsheid zit al in je

Ik heb ervaren dat je op een ontspannen manier aanwezig kunt zijn. Essentieel hierbij is om je te verbinden met je lichaam en met de Aarde. Alle wijsheid zit al in je. Door bewust met speciaal op jou gerichte klanken te werken wordt er voorbij gegaan aan je hoofd, en wordt deze wijsheid in je lichaam op alle lagen aangesproken, waardoor diepe transformatie mogelijk is. Ik werk met mijn stem, kristallen klankschalen, en mijn contrabas. Het gaat over je eigen licht belichamen en je gaven en kwaliteiten delen met de wereld. Over landen, aankomen, je plek claimen en je multi-dimensionaliteit ontdekken en omarmen. Zodat je thuis kunt komen in jezelf.

"Kom thuis in jezelf en je lichaam"

Aanbod

Individuele sessies
De redenen voor een sessie kunnen divers zijn; een burn out, angsten, fysieke of psychische problemen, of Zelf realisatie. Elke sessie wordt opgenomen en achteraf naar je toegestuurd zodat je alle informatie en klanken optimaal in je eigen tijd kunt integreren.

Playshop Multidimensionaliteit en Klank
Een dag waarin je innerlijke kind en klank centraal staan, zodat je thuis kunt komen in je lichaam.

Masterclass Multidimensionaliteit en Helen met Klank
Een 2-daagse workshop voor therapeuten, trainers,  en coaches die klank willen leren gebruiken om diepgaander met hun cliënten te werken voor een beter resultaat.

Vragen of meer weten?

Vul het onderstaande formulier in. Ik neem contact met je op.
Bellen kan ook: 06 27 23 37 65, ik sta je graag te woord.

Menu
X