Selona de Heus

Mijn naam is Selona de Heus en ik ben Core energetisch therapeut in opleiding. Op maandagmiddag geef ik sessies binnen het Instituut Sansoma.

Jezelf innerlijk ont-moeten

​​Soms zijn we de verbinding met onszelf kwijt. We zijn gewend ons te richten op de dingen buiten onszelf en zoeken de vervulling in ons leven ook buiten onszelf. Ook stellen we hoge eisen aan onszelf en hebben daarbij hoge verwachtingen. We moeten van alles ‘'zijn’' en ‘'doen’'. Hierdoor raken we het contact met onszelf, met onze kern kwijt. Dit kan al vroeg in onze kindertijd plaatsvinden. De weg die je opnieuw in verbinding brengt met je eigen kern is een weg van jezelf innerlijk ontmoeten. Je komt opnieuw in contact met verschillende lagen in je bewustzijn en je gaat ze laag voor laag doorleven. Iedere laag brengt je in contact met wat er op dat moment in je leven speelt en wat er zich openbaart aan jou en er om vraagt alsnog doorleeft te worden.

De sleutel voor geluk, verbinding en gevoel van veiligheid ligt in onszelf en blijft altijd aanwezig. In het dagelijks leven geven we onszelf vaak niet de tijd om hier bewust bij stil te staan. Of weten we niet op welke manier we hiermee in contact kunnen komen. Je lichaam is een gemakkelijke ingang om in contact te komen met wat er speelt in jou. Je komt in contact met je blokkades en je ontdekt wat je nodig hebt om je energie weer te laten stromen.

Selona de Heus
06 25 02 01 08
info@sansoma.nl

“De sleutel voor geluk, verbinding en gevoel van veiligheid ligt in onszelf en blijft altijd aanwezig”

Lichaamsgerichte therapie

Core Energetica is een vorm van lichaamsgerichte psychotherapie die gericht is op het vergroten van zelfbewustzijn, het verdiepen van gevoelens en de groei van innerlijke kracht. Het kan in een relatief korte tijd de vitaliteit en de energie verhogen en tot positieve verandering leiden. De methode werkt met het lichaam door beweging, ademhaling en persoonlijke interactie en onderzoekt zo blokkerende patronen in jezelf en in relatie tot de ander(en). Vooral de patronen die je ervan weerhouden te genieten en het leven ten volle te leven vanuit je eigen waarheid.

Kwaliteit en professionaliteit

GRATIS INTAKEGESPREK
Ik nodig je uit om een sessie te komen ervaren. De eerste afspraak betreft een intake en deze kun je geheel vrijblijvend en kosteloos ervaren. Je kunt me bereiken via 06-25020108 of een e-mail sturen: selonadeheus@gmail.com

Gratis intakegesprek

Ik nodig je uit om een sessie te komen ervaren. Je bent welkom om contact met me op te nemen. De eerste afspraak betreft een intake en deze kun je geheel vrijblijvend en kosteloos ervaren.

Vragen of meer weten?

Vul het onderstaande formulier in. Ik neem contact met je op.
Bellen kan ook: 06 25 02 01 08, ik sta je graag te woord.

Menu
X