Rachel Naron

Rachel Naron

Rachel Naron
06 12 86 09 97
mail@rachelnaron.nl
www.rachelnaron.nl


Ik heet Rachel Naron en werk als gecertificeerd en ervaren systeembegeleider, opsteller en coach. Bij instituut Sansoma verzorg ik familieopstellingen. Dit is een mooie en intense werkwijze om een levensvraag, die je in je draagt, te onderzoeken. In een opstelling kijk ik samen met jou naar jouw (familie) dynamiek en werken we met een persoonlijke vraag die zorgt voor een focus in de opstelling. Je krijgt inzicht in de oorsprong van knelpunten, gedrag en patronen in je leven. Dit inzicht stelt je in staat met liefde en in vrijheid opnieuw naar je leven te kijken en te handelen. 

We leven ons leven voorwaarts en begrijpen het achterwaarts. Dat kan er soms voor zorgen dat we in verwarring zijn. Ik geef je graag een handreiking in het doorvoelen en begrijpen van jouw leven als je het zelf niet meer zo helder doorziet. Het is prachtig om te zien dat mensen na een opstelling weer opgeschoond naar huis gaan en zich gesteund voelen door hun eigen liefde en kracht vanuit zichzelf en hun systeem.

Familie opstellingen 

Als vraagsteller binnen een opstelling stel je een bepaalde vraag centraal, dit zorgt voor focus. Niet alleen voor jou, maar ook voor mij en alle representanten. Je kunt allerlei thema's inbrengen, denk bijvoorbeeld aan vraagstukken rondom familie, relaties, opvoeding, kinderen en gedrag, werk, traumatische gebeurtenissen, vastzittende patronen en belemmerende gedachten. 

Heb jij een levensvraag, gedrag of patroon die je wilt onderzoeken, laat het me weten en stuur me een mailtje. Ik neem dan contact op en samen bespreken we geheel vrijblijvend wat ik voor jou kan betekenen. 

"Wisdom starts with wonder"

Individuele consulten Opstellingen

Een individuele opstelling, zoals een familieopstelling heeft de focus op een vraagstuk dat speelt in jouw gezin in jouw opvoeding. Het biedt een doorbraak in vraagstukken waar je wellicht al lang mee aan het tobben bent. Soms heb je het gevoel alles al geprobeerd te hebben, adviezen gevraagd, boeken gelezen, cursussen gevolgd en niets helpt. Wellicht speelt er iets op een diepere laag die jou beïnvloedt. Een terugkerend patroon in gedrag waar geen grip op is te krijgen. Dan kan een familieopstelling duidelijk geven en inzicht en rust brengen.

Werkwijze
Je vertelt meer over jouw dilemma en formuleert samen met mij de vraag waar je mee zit. Deze vraag werk ik uit met behulp van zogenaamde matjes. Het brengt het familiesysteem, het gezinssysteem in beeld en neemt daarin ook gevoelens mee die van invloed zijn op jou. Zo komt de werkelijke oorzaak aan het licht en kan je de volgende stap zetten.

Vaak is 1 sessie van anderhalf uur genoeg. De essentie wordt geraakt en dat is het blijvende resultaat omdat de energie weer gaat stromen. Je werkt aan de vraag in het hier en nu, wat er nu is, wat nu speelt.

Waarom een familieopstelling?

  • Je emoties lopen hoog op en je begrijpt niet goed waarom;
  • Je hebt nauwelijks nog contact met je emoties en de wereld voelt op afstand;
  • Je wordt belemmerd in de relatie met de ander;
  • Je hebt de neiging meer te gaan eten, drinken of ander verslavingsgedrag te vertonen;
  • Je hebt last van terugkerende conflicten;
  • Je hebt een diagnose, maar hoe kan ik hier op een diepere laag goed mee om gaan?

Wanneer?
Je kunt terecht op woensdagochtenden en vrijdagmiddagen

JA, IK WIL GRAAG EEN INDIVIDUEEL CONSULT AANVRAGEN.

Contact
Liever eerst even bellen? Dat kan 06 12 86 09 97
Inschrijven kan via mail@rachelnaron.nl 

Kosten
€ 95,- per uur (incl. BTW).
Een individueel consult duurt doorgaans anderhalf uur.

Aanmelden
mail@rachelnaron.nl

Aanbod

Binnen Sansoma bied ik naast persoonlijk opstellingen werk ook workshops aan ten aanzien van het ‘opstellingenwerk’. Zo bied ik een tweeluik aan waarin je kennis maakt met opstellingenwerk in combinatie met ademwerk. Het ademwerk doe ik in samenwerking met Joannie van Rijswijk. Lees hier meer over mijn aanbod.

Wanneer kun je bij me terecht?

  • Op vrijdagmiddagen ben ik beschikbaar als begeleider van opstellingenwerk 
  • Op woensdagochtenden kun je bij mij terecht voor individuele sessies
  • Liever een afspraak op andere dag? Laat het me weten, dan zoeken we samen naar een mogelijkheid

Onze ruimtes

Ik werk op de woensdagochtenden in ruimte Mazi, een mooie stille ruimte op de eerste verdieping voor individuele (opvoed)opstellingen. Op vrijdagmiddag werk ik in de grote ruimte beneden, de Core ruimte.

Wees van harte welkom bij een van mijn workshops of opstellingenmiddagen. Meld je aan als representant of kom je vraag stellen.

Vragen of meer weten?

Vul het onderstaande formulier in. Ik neem contact met je op.
Bellen kan ook: 06 12 86 09 97, ik sta je graag te woord.

Menu
X