Een intensieve reiniging van lichaam, geest en ziel

Sinds 2018 biedt praktijk Bellein open Quantum Light Breath meditaties aan. Een ochtend of avond in de week waarop een groep mensen tezamen, ieder op zijn eigen manier, op zijn eigen plek, de geleide ademmeditatie van Jeru Kabbal kan ervaren.

Wat is Quantum Light Breath meditatie?

Quantum Light Breath (QLB) is ontwikkeld door Jeru Kabbal en is gebaseerd op de 3000 jaar oude Vipassana meditatietechnieken. Hij brengt de Westers en Oosterse wijsheid tezamen in deze intensieve ademhalingsmeditatie. De QLB leidt tot ontlading van lichamelijke en psychische pijn. Het geeft je lichaam ruimte om de basisemoties (verdriet, boosheid, angst en blijdschap) te doorvoelen, er te laten zijn zonder oordeel. Hierdoor ervaar je meer vrijheid in je lichaam en geest. Je lichaam, geest en emoties geraken in harmonie. Het maakt dat je voller het leven kunt ervaren.

 

Een hele bijzonder ervaring die in woorden nagenoeg niet te vatten is. Ik vond het heel erg fijn.

 

Wanneer mag ik weer?!! Ik had niet gedacht dat het me zoveel zou brengen. Het past echt bij mij, waardoor ik meer kan loslaten en kan ontdekken wat er werkelijk speelt in mezelf.

Cursus Quantum Light Breath Meditatie

Voordat je start met de Quantum Light Breath meditatie is een voorbereidende cursus van belang. Omdat QLB een actieve ademmeditatie is, waarmee je opgelopen spanningen in je lichaam uitademt, is bewustwording rondom je eigen manier van ademhalen en aanwezige blokkades in je energiestroom geen sinecure.

Tijdens de cursus ontdek je hoe jouw ademhaling normaliter verloopt en leer je dat je deze kunt optimaliseren. Zo kan je lichaam weer wennen aan zijn eigen volle potentie. Spieren die minder werden gebruikt, zullen ‘wakker’ gemaakt worden.  Over het algemeen kun je zeggen dat mensen tot 30% van hun longcapaciteit gebruik maken. Uiteraard verhoogt dit percentage als je sport, maar zo door de dag heen gebruikt de gemiddelde mens maar 30%.

Tijdens de cursus leer je meerdere technieken van ademhaling. Je ademhalingsspieren herinneren zich weer hoe ze mee kunnen werken aan meer potentie. Aan het binnen halen van meer zuurstof en het opwekken van meer levensenergie. Je lichaam went aan meer zuurstof en levensenergie. Je leert je lichamelijke sensaties en eigen emoties beter voelen en hoe je hierop reageert. Diepe emoties kunnen gevoeld worden, zelfs verwerkt en losgelaten worden. Hierdoor herstelt het contact met jouw innerlijke stilte zich, wat een natuurlijk heling geeft.

 

Marjolein is super kundig en een geweldig zacht persoon. QLB was voor mij een super mooie ervaring. Het heeft me ‘geactiveerd’ om mijn lichaam als ingang te benutten.

JA IK DOE MEE!

De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten. Elke sessie duurt een twee uur.
De kosten voor de voorbereidende cursus bedragen € 127,50 exclusief btw.

Bekijk de data op de website om te zien wanneer de voorbereidende cursussen worden verzorgd. Je kunt in de evenementenagenda zoeken op ‘Quantum Light Breath Meditatie’.

Heb je de cursus QLB meditatie al gevolgd en wil je gewoon weer meedoen met de QLB?
Meld je dan aan voor de Open Inloop QLB. Ook deze staan in de evenementenkalender.

JA IK DOE MEE EN SCHRIJF ME IN!!

Voorkom teleurstelling en schrijf je van tevoren in aangezien er veel belangstelling is.

Wil je eerst advies? Mail me dan gerust of bel me op 06 53 51 55 45.
Ook kun je hier meer lezen over QLB.