Desiree Schuddemat

Desiree Schuddemat

Desiree Schuddemat
06 22 50 72 93
​info@favola-bella.com
www.favola-bella.com


Mijn naam is Desiree Schuddemat en ik ben PSYCH-K® facilitator.

In 2016 kwam ik door een vriendin in contact met PSYCH-K. In eerste instantie dacht ik: dit kan niet waar zijn, zo gemakkelijk dingen in je leven veranderen. Ik raakte hierdoor gefascineerd en dacht: hier wil ik alles van leren. Ik ben de opleiding gaan doen en begin dit jaar voor mezelf begonnen.

PSYCH-K is een manier om de software van je geest te herschrijven en om de uitdraai van je leven te veranderen. Met kortdurende balansen kun je in je onderbewustzijn stress transformeren en ondersteunende overtuigingen in de plaats stellen van belemmerende overtuigingen. Via in plaatsvervanging is het ook mogelijk het brein van dieren te resetten.

'VERANDERING BEGINT BIJ JEZELF'

Wat is PSYCH-K?

PSYCH-K is een uniek en krachtig proces om je onderbewuste geest te herprogrammeren. Door middel van het veranderen van je overtuigingen of je waarneming van een stressvolle situatie kun je stressvolle gedachten, emoties en gedrag veranderen. Ook kan je snel en effectief herstellen van heftige gebeurtenissen zonder deze te hoeven herbeleven. Zo creëer je een vrijer en gebalanceerder leven met meer ontspanning en innerlijke rust.

"Je voert je eigen praktijk en hebt het plezier van samen zijn"

Je onderbewuste geest

Gedurende je leven slaat je onderbewuste voortdurend ervaringen op. Hiermee creëert het overtuigingen over jezelf en de wereld om je heen. Ook bestempelt het situaties als veilig en onveilig. Vervolgens start het automatisch programma’s op die je beschermen tegen gevaar en pijn en die zorgen dat je overleeft.

Superfijn natuurlijk, want je bewuste geest kan niet zoveel tegelijk (ter vergelijking: je bewuste geest verwerkt ca. 40 bits per seconde en je onderbewuste geest ca. 40.000.000) en zou dus voortdurend moeten kiezen tussen programma’s, waardoor de boel behoorlijk in de soep zou lopen. Je zou dan bijvoorbeeld geen gesprek meer kunnen voeren terwijl je tegelijkertijd adem haalt, loopt en probeert in te schatten of de ander je verhaal interessant vindt of niet.

Er is ook een nadeel. Want je onderbewuste heeft geen gevoel voor tijd. Voor je onderbewuste is alles nu. Zo kan het dus zijn dat je enorm angstig bent voor een situatie die eigenlijk niet gevaarlijk (meer) is. Of dat je overtuigingen hebt die je inmiddels beperken, waardoor je gefrustreerd, gestrest en uitgeput raakt. Voorbeelden van dit soort belemmerende overtuigingen zijn: ik kan het niet, ik ben het niet goed genoeg, ik mag geen fouten maken, ik ben dom, ik ben onzichtbaar etc.

Je bewuste geest

Soms weet je best al waar je onderbewuste je in de weg zit. Zo ken je bijvoorbeeld je innerlijke criticus die altijd vind dat het nog beter kan. Of je weet heus wel dat het niet gevaarlijk is om op de 1e verdieping van een flat over de galerij te lopen en toch breekt het zweet je uit… Het weten blijkt dus niet altijd voldoende om je ook anders te gaan gedragen of voelen. Dat komt omdat je onderbewuste nog steeds het zelfde programma afdraait.

Wat is er bijzonder aan PSYCH-K?


De meeste methodes richten zich vooral op je bewuste geest. Maar uit hersenonderzoek blijkt dat ruim 95% van wat we voelen, denken en doen gestuurd wordt door ons onderbewuste. Wil je echt iets blijvend en effectief veranderen, dan moet je dus bij je onderbewuste zijn.

PSYCH-K verandert op onderbewust niveau je mindset. Door middel van balansen creëer je een hele-brein-staat en sla je nieuwe, ondersteunde overtuigingen op. Zo ‘herprogrammeer’ je jezelf.

Praktische informatie

Bij de kennismakingssessie beginnen we met een intakegesprek om te kijken wat je blokkades zijn en wat je doel is. Bij dieren vullen we een lijst in met de blokkades. Vervolgens leg ik uit wat we samen gaan doen. Daarna gaan we een balans doen om stress, trauma te transformeren of een belemmerende overtuiging te veranderen in een ondersteunende.

Kennismakingssessie met PSYCH-K
1,5 tot 2 uur € 90

Vervolgsessie 
1,5 uur € 125
1 uur € 85

Abonnement
3 sessies € 325
3 sessies € 220

Vragen of meer weten?

Vul het onderstaande formulier in. Ik neem contact met je op.
Bellen kan ook: 06 22 50 72 93, ik sta je graag te woord.

Menu
X