Andere professionals
Bekijk de events

Yanky Ong

Mijn naam is Yanky Ong en met acupunctuur verlicht of verhelp ik klachten & herstel ik jouw energiebalans. In een tijd van gehaast leven is het belangrijk om in balans te blijven. Al duizenden jaren bewijst acupunctuur dat het hieraan een grote bijdrage kan leveren door de energiebalans weer in evenwicht te brengen. Ik nodig je uit om acupunctuur een boost te laten geven aan jouw kwaliteit van leven!

In alle gevallen bepalen we samen het vertrekpunt van de behandeling en het te volgen traject, zodat je weet waar je aan toe bent. Pas als we er allebei van overtuigd zijn dat acupunctuur helpt om jouw doel te bereiken, gaan we van start. Twijfel ik over je medische gesteldheid? Dan verwijs ik je eerst door naar een (huis)arts.

Wat Yanky Ong voor jou kan betekenen

Focusgebieden:

Project URL:

Chitrust

Hoe Yanky Ong jou helpt

Acupunctuur is een eeuwenoude Oosterse geneeswijze die zich richt op de doorstroming van de Qi, de levensenergie. Is de Qi geblokkeerd? Dan ontstaat er disbalans en ervaar je klachten in de vorm van pijn of ongemak. Acupunctuur heft de blokkade(s) op met ultradunne, roestvrijstalen naaldjes. Zodat de Qi weer kan stromen en de energiebalans hersteld wordt. En de klachten verminderen of verdwijnen. Daarnaast bied ik cosmetische acupunctuur aan. Deze behandeling pakt de veroudering van de huid van binnenuit aan, op een natuurlijke manier. De spierspanning en doorbloeding worden gestimuleerd en er wordt meer collageen aangemaakt. Met als resultaat een huid die zichtbaar verbetert.

Agenda van Yanky Ong

Inspiratie van Yanky Ong

Ga naar de bovenkant