Andere professionals
Bekijk de events

Veronike Kartman

Mijn naam is Veronike Kartman en ik ben werkzaam als orthomoleculair therapeut. Ik kijk naar de biochemie – zeg maar de interne fabriek – van het lichaam. Meestal omdat mensen al fysieke of mentale klachten hebben, maar vaak ook preventief. Mijn aanpak richt zich op een combinatie van voeding, soms supplementen, leefgewoontes en coaching. Alles om mensen een gezonde stevige basis te geven waar ze weer mee verder kunnen.

Soms hebben mensen van alles geprobeerd en melden ze zich ten einde raad bij mij. Met energieverlies, burnoutklachten, hormoonkwesties of huidaandoeningen. Ik behandel ook mensen die zijn doorverwezen door bijvoorbeeld een dermatoloog. Ik ben dan aanvullend op de reguliere medische zorg, waarbij ik het belangrijk vind overleg te hebben met artsen. Ook de daar verkregen test- en meetresultaten neem ik mee in mijn plan van aanpak. Ik weet als orthomoleculair therapeut hoe ik mensen kan helpen, maar ook wat ik niet kan.

Wat Veronike Kartman voor jou kan betekenen

Hoe Veronike Kartman jou helpt

Ik kan mensen met eenvoudige leefstijl- en voedingstips zodanig op weg helpen, dat zij op hun beurt anderen in hun omgeving kunnen helpen. Dat vind ik zo leuk aan mijn werk. Je vormt zo een community, een keten van mensen die allen hun basis op orde hebben. Mensen die weten wat voluit leven is: dat je jezelf kunt zijn en van waarde bent voor je directe omgeving, zoals familie en vrienden.

Het is fijn om je gezond te voelen. Om dat te bereiken werk ik op basis van een holistische manier van kijken naar het lichaam. De Total Rest Methode is erg effectief , daarnaast start ik altijd met een basismeting dmv een klein bloedonderzoek Behalve voor particulieren bied ik ook zakelijke trajecten aan voor ondernemers en hun werknemers. Ook geef ik voor kleine groepjes Self Empowerment workshops, waarin in een traject van 5 maanden individuele therapie gecombineerd wordt met het voordeel van een groepsproces. Juist omdat er zo vele methodieken voor handen zijn, vind ik het belangrijk dat we altijd eerst beginnen met luisteren naar jou … of beter: naar wat jouw lichaam te zeggen heeft. Dát is de basis

Agenda van Veronike Kartman

Inspiratie van Veronike Kartman