Andere professionals
Bekijk de events

Roelien Heldt

Mijn naam is Roelien Heldt en ik ben TRE-begeleider. Heb je last van spanning in je lijf? Of van stijve spieren? Door bijvoorbeeld stress, een traumatische ervaring of intensief sporten? Maak dan kennis met TRE: Tension/Trauma Releasing Exercises. Eenvoudige oefeningen die je helpen om de spanning in je lichaam te ontladen. Voor een soepel lijf én hoofd!

TRE zorgt ervoor dat je die vastzittende spanning in je lichaam loskrijgt. Met behulp van oefeningen én door het natuurlijke herstelmechanisme van je lichaam te gebruiken. De eenvoudige oefeningen kan iedereen op zijn eigen niveau doen, ook in de groepssessies. Je hoeft er niets voor te kunnen: het enige wat je nodig hebt, is je lichaam en gemakkelijke kleding! Heb je een fysieke aandoening? Of een trauma ervaren? Ook dan is TRE geschikt. Je hebt dan wel meer baat bij individuele sessies, zodat ik TRE beter kan afstemmen op jouw situatie.

Je kunt TRE individueel doen of in een groep. Wil je eerst kennismaken? Volg dan de introductieworkshop en - als je wilt - de vervolgcursus. Dan heb je een goede basis om ook thuis aan de slag te gaan met TRE. Vind je het fijn om een stok achter de deur te hebben? Om je te laten motiveren en inspireren samen met anderen? Om in een andere omgeving tijd voor jezelf te nemen? Dan ben je van harte welkom bij de maandelijkse TRE-sessies.

Wat Roelien Heldt voor jou kan betekenen

Categorieën

Project URL:

Vitaal Door

Hoe Roelien Heldt jou helpt

TRE zorgt ervoor dat:

- fysieke klachten door spanning verminderd en voorkomen worden.
- je je meer bewust wordt van je lichaam: je leert ernaar luisteren.
- je je vitaler voelt, in lichaam & geest.
- je meer ruimte creëert in je hoofd.

Als gecertificeerd TRE-begeleider help ik je bij het aanleren van TRE. Zodat je de oefeningen ook thuis kunt doen en ze onderdeel worden van je leven. Je kunt TRE individueel doen of in een groep.

Agenda van Roelien Heldt

TRE Introductieworkshop

16 juli @ 15:30 - 17:30

TRE Introductieworkshop

8 september @ 10:00 - 12:00

TRE Introductieworkshop

24 september @ 15:30 - 17:30

TRE Introductieworkshop

27 november @ 10:00 - 12:00

Inspiratie van Roelien Heldt