Andere professionals
Bekijk de events

Rinie van Leeuwen

Aangenaam! Mijn naam is Rinie van Leeuwen en ik ben lichaamsgericht (psycho)therapeut life-coach en ik geef massages. Heb je het gevoel ‘klem’ te zitten? Last van stress of angsten? Of lukt het je steeds maar niet om nieuwe stappen te zetten? Veel mensen hebben baat bij mijn lichaamsgerichte benadering.

Misschien kun je goed praten over je klachten en problemen en snap je hoe het anders zou moeten maar lukt het niet om dat te veranderen.

Ik werk lichaamsgericht en nodig je uit om te ervaren wat er in je lichaam gebeurt. Jouw lichaam biedt namelijk hele duidelijke aanknopingspunten. Je lichaam helpt je om in het hier en nu te zijn waardoor er naast ’ denken over’ ruimte komt voor voelen en ervaren. Mijn manier van werken bestaat uit gesprek en oefeningen en ik werk vanuit contact. Ik zorg voor een open sfeer waarin je kunt voelen, kan ontspannen en jezelf kunt zijn.

Wat Rinie van Leeuwen voor jou kan betekenen

Hoe Rinie van Leeuwen jou helpt

Ik ga met je op zoek naar wat de achtergrond is van je klachten. Dat geeft je inzicht, je gaat begrijpen wat zich afspeelt, hoe iets bij jou werkt waardoor je je niet langer overgeleverd voelt aan wat jou overkomt. En doordat je ruimte leert maken voor je gevoelens kan er iets tot rust komen in je en kun je je meer ontspannen. Je gaat ook ontdekken hoe je dingen anders kunt doen. .Van daaruit kun je nieuwe stappen zetten en ga je je krachtig voelen, ook in lastige situaties.

Via je lichaam vind je jezelf terug -je adem is hierbij een fijn aanknopingspunt - en dat geeft vaak een gevoel van ‘thuiskomen’, van je verbonden voelen met jezelf. En vanuit deze verbondenheid met jezelf kun je je op een ‘gezonde’ en vrijere manier verbinden met anderen.

Agenda van Rinie van Leeuwen

Inspiratie van Rinie van Leeuwen

Ga naar de bovenkant