Andere professionals
Bekijk de events

Rachel Naron

Ik ben Rachel Naron van TryAngleCoaching en ik help jou in beweging te komen met behulp van (familie)opstellingen. Ik ben gespecialiseerd in de thema’s opvoeding, gezin en onderwijs. Ook help ik bij levens- of loopbaanvragen. Opstellingen en traumaheling is tevens een onderdeel van mijn expertise. Met het opstellen ontstaat de mogelijkheid een trauma aan te kijken en te helen. Dit als ondersteuning van bijvoorbeeld een behandeling bij een traumatherapeut. Zit je vast in een patroon en wil je dat veranderen, maar lukt het niet? Loop je tegen opvoedvragen aan en wil je meer inzicht? Of werk je in het onderwijs en zoek je een ervaren onderwijscoach om inhoudelijk mee te sparren? Dan stel ik me graag aan je voor!

Wat Rachel Naron voor jou kan betekenen

Focusgebieden:

Categorieën

Project URL:

Rachel Naron

Hoe Rachel Naron jou helpt

Je kunt bij mij terecht voor persoonlijke vragen op het gebied van leven of loopbaan. Ook werk ik veel met ouders en kinderen: als er opvoedvragen zijn of als ouder (of kind) ergens tegenaan loopt.

Daarnaast ben ik onderwijscoach voor leerkrachten, leidinggevenden en teams. Daarbij kijk ik naar de groepsdynamiek in de klas of in jouw team. En zorg ik voor praktische tools en inzicht in jouw professioneel handelen.

Keer op keer ervaar ik dat opstellingen inzicht, zelfvertrouwen en rust geven. Het is misschien niet rationeel, maar het werkt elke keer weer. Daarom geloof ik erin en nodig ik jou uit om het ook eens te ervaren.

Agenda van Rachel Naron

(W)onderwijs (2-daagse)

15 mei @ 10:00 - 17:00

Levenslust (4-daagse)

21 mei @ 10:00 - 17:00

Inspiratie van Rachel Naron

Ga naar de bovenkant