Andere professionals
Bekijk de events

Marielle Griep

“Mijn naam is Mariëlle Griep en ik ben natuurcoach. Als mij gevraagd wordt wat ik precies doe, zeg ik altijd dat ik mensen help om rust en balans te vinden in hun leven. Ja, wat zijn dan de vragen waarmee mensen naar mij komen? Sommige mensen hebben handvatten nodig, omdat ze merken dat het ze moeite kost om alle ballen hoog te houden. Ze lopen tegen hun eigen grenzen aan en ervaren niet meer zo veel plezier of energie. Anderen hebben bijvoorbeeld een burn-out en zoeken hulp om weer te voelen wat ze echt willen of nodig hebben. Maar de disbalans kan ook in de kleinere dingen van het leven zitten. Dat alles eigenlijk prima gaat, maar je je toch niet happy voelt, dat het vonkje ontbreekt. In dat soort situaties ondersteun ik je graag.

Als wandelcoach werk ik in principe altijd buiten, in de Kaapse bossen in Doorn. Ik vind het heerlijk om buiten te zijn en te wandelen. De natuur is zo mooi en straalt zo veel rust uit. Ik krijg ook vaak terug dat mensen het prettig vinden dat ze naast me kunnen lopen. Dat geeft toch een ander gevoel dan wanneer je recht tegenover iemand zit en aangekeken wordt.

Wat Marielle Griep voor jou kan betekenen

Hoe Marielle Griep jou helpt

De eerste tien minuten van een sessie staan in het teken van gronden. Dat bereik ik bijvoorbeeld door je bewust te maken van je zintuigen. Door te vertragen en de tijd te nemen voor wat er om je heen gebeurt.

Al wandelend gaan we in gesprek. Ik stel vragen en luister zonder oordeel naar je. Soms herhaal ik de antwoorden die jij geeft, zodat je kunt voelen of het ook echt klopt wat je zegt. Zo krijg je inzicht in je overtuigingen en je gedrag. We zijn veel aan het doen, maar we vergeten om te zijn. In de begeleiding die ik geef herinner ik je daaraan. Ik ondersteun je op een warme, lichte en respectvolle manier en met de nodige humor.

Agenda van Marielle Griep

Stiltewandeling

28 mei @ 09:00 - 10:30

Bosbaden

5 juni @ 09:30 - 11:30

Stiltewandeling

9 juni @ 09:00 - 10:30

Van Binnen naar Buiten

23 juni @ 19:00 - 22:00

Inspiratie van Marielle Griep