Andere professionals
Bekijk de events

Maartje van Driel

Ik ben Maartje van Driel en ik geef Innerchild Therapie Ik begeleid mensen die in oude emoties, overtuigingen of gedragspatronen vastzitten. Ik help hen situaties vanuit een ander perspectief te bekijken. Want zo gauw je iets vanuit een andere invalshoek ziet of in een ander licht kan zetten, maak je de weg vrij om het ook op een andere manier te ervaren. Ik werk daarvoor met het ‘innerlijk kind’. Dat is het deel van ons dat al vroeg in ons leven heeft geleerd te reageren op stress en angst en een manier ontwikkelt om daarmee om te gaan. Als kind leer je al doende wat goed is of fout. Je gaat daarbij af op de reacties van de mensen in je omgeving, vaak je ouders of opvoeders. Gedrag dat een positieve reactie oproept of de reactie die je wil, onthoudt je. De overtuigingen en gedragspatronen die je op die manier tot je 7 e jaar ontwikkelt, leg je vast in je onbewuste. Je neemt dat ‘onbewuste script’ over je gedrag en reacties vervolgens de rest van je leven met je mee.

Wat Maartje van Driel voor jou kan betekenen

Categorieën

Project URL:

In een Ander Licht

Hoe Maartje van Driel jou helpt

In de Innerchild therapie sta ik samen met jou stil bij de situatie die je triggert en je onbewust doet terugdenken aan iets uit het verleden. We onderzoeken wat de achterliggende reden voor je reactie is. Door samen de strategie te ontdekken die jouw ‘innerlijke kind’ creëerde om zo goed mogelijk met een (pijnlijke) situatie om te gaan, kun je ontdekken wat het is dat jou belemmert. Je leert met liefde en compassie naar jouw eigen ‘innerlijke kind’ te kijken. Dat maakt deze vorm van therapie daarom ook heel geschikt om trauma’s te verwerken die je in je jeugd opliep door bijvoorbeeld huiselijk geweld, emotioneel of seksueel misbruik.

De therapie die ik geef, gaat uit van zachtheid en mildheid naar jezelf. Tegelijkertijd is de therapie ook confronterend. Je gaat de angst voor afwijzing en verlies die je onbewust hebt, aan.

Agenda van Maartje van Driel

Familieopstellingendag

17 september @ 09:30 - 15:30

Opstelling: Trauma & Verlangen

2 oktober @ 13:30 - 18:00

Opstelling: Trauma & Verlangen

26 november @ 13:30 - 18:00

Inspiratie van Maartje van Driel