Andere professionals
Bekijk de events

Leonie van der Zon

Mijn naam is Leonie van der Zon en met mijn massages bied ik ontspanning voor lichaam en geest zodat overtollige stress kan worden losgelaten. Een massage is als een mini cadeautje. Ingepakt in een fijne en mooie ruimte met een verwarmde massagetafel, zachte handdoeken en rustige muziek op de achtergrond.

Ik masseer en werk vanuit zachtheid en oprechte aandacht voor jou als mens. Daarmee nodig ik je uit om te voelen en te ervaren wat er gebeurt in je lichaam, waar je vasthoudt, waar je loslaat. Zodat er meer rust, ruimte en verbinding komt.

Vanuit het oogpunt: liefde en verbinding geef ik ook verschillende rituelen en dit jaar is daar LichtLeven uit ontstaan. Hierbij zijn de verbinding met jezelf, de aarde en het universum altijd het uitgangspunt. Mooie samenkomsten waarbij vertrouwen, loslaten, bewustwording, ondersteuning en liefde als een rode draad doorheen lopen.

Wat Leonie van der Zon voor jou kan betekenen

Hoe Leonie van der Zon jou helpt

Ieder mens heeft plekken in zijn lichaam die minder goed stromen. Deze plekken, ook wel energieblokkades genoemd, kenmerken zich door koude, verkramping en (spier)spanning. Tijdens de massage zullen deze worden aangeraakt en gestimuleerd. Hierdoor zal je energie weer beter gaan stromen en je vitaliteit en levenslust toenemen.

Eigenlijk gaat alles over bewustwording. Bewust worden van je gedachten, je lichaam, je omgeving. Dit komt aan bod bij het masseren (hoe krijg ik mijn gedachten stil?) maar ook bij de rituelen en LichtLeven. Het gaat over stilstaan, loslaten, dankbaarheid en waar geef ik mijn energie(aandacht) aan?

Ik kan niet anders zeggen als: wat heb ik toch een prachtig werk!

Agenda van Leonie van der Zon

LichtLeven ‘Groei’

28 mei @ 10:00 - 12:00

Massage Praktijk Zonlicht

15 juni @ 14:15 - 15:15

Massage Praktijk Zonlicht

15 juni @ 15:45 - 16:45

LichtLeven ‘Bestemming’

25 juni @ 10:00 - 12:00

Inspiratie van Leonie van der Zon

Ga naar de bovenkant