Andere professionals
Bekijk de events

Ingrid Westra

Mijn naam is Ingrid CJ Westra en ik werk als energetisch coach. Negentien jaar geleden heb ik mijn bedrijfsnaam Back to basics bedacht. Inmiddels ben ik heel wat jaren verder, maar de naam geeft nog steeds de kern van mijn werk weer. Ik help je terug te gaan naar jouw basis, jouw innerlijke waarheid, de veilige plek waar jij je thuis voelt.

De mensen die bij mij komen, worstelen met verschillende soorten problemen. Het loopt niet lekker op het werk, ze hebben een burn-out of hun relatie zit in zwaar weer. Ze doen feitelijk iets wat eigenlijk niet bij hen past. Ik ondersteun ze om te ontdekken wat hun ware verlangen is. Waarvoor ben je hier op aarde gekomen? Om dat antwoord te vinden gaan we back to basics.

Wat Ingrid Westra voor jou kan betekenen

Hoe Ingrid Westra jou helpt

Tijdens de readings krijg ik beelden en informatie door en daar praten we over. Vaak gebruik ik ook metaforen. Ik denk namelijk dat onze hersenen beelden beter kunnen begrijpen dan woorden. Met woorden bereik je het hoofd, maar met beelden en metaforen raak je het hart en daar willen we zijn. Soms merk ik dat er blokkades zijn in de energiecentra, dan stroomt de energie niet goed. Ik kan je dan helpen met een healing. Feitelijk houdt dat in dat ik de blokkade ophef en het zelfhelend vermogen van het lichaam weer aanzet. Uiteindelijk weet je lijf het best wat je nodig hebt. Naast readen en healen gebruik ik ook andere coachingstechnieken, waaronder NLP/TA, systemisch werk en oefeningen.

Het zorgen voor mensen past echt bij mij, dat doe ik al zo lang ik me kan herinneren. Als kleuter had ik altijd knuffelbeesten om me heen. Die wilde ik verzorgen, opereren en genezen. Later, als tiener, kwamen vriendinnen vaak met hun problemen bij me. Ik kon mensen makkelijk op hun gemak stellen en rust laten ervaren. Dat doe ik nog steeds. Het verlangen om mensen te helpen heeft mij gedreven om allerlei vakgerichte opleidingen te volgen. Waardoor ik nu al 19 jaar een enthousiaste professionele coach met helende handen ben. Ik ben integer en oordeel niet. Ik geniet er echt van als mensen zichzelf kunnen zijn. Als ik jou kan laten thuiskomen bij jezelf en jij tevreden kunt zijn met wie je bent, daar doe ik het voor.

Agenda van Ingrid Westra

Healing-Reading Ingrid Westra

15 juni @ 09:00 - 10:30

Healing-Reading Ingrid Westra

15 juni @ 11:00 - 12:30

Healing-Reading Ingrid Westra

29 juni @ 09:00 - 10:30

Inspiratie van Ingrid Westra