Andere professionals
Bekijk de events

Helga Sturkenboom

Mijn naam is Helga Sturkenboom (1966), masseuse en magnetiseur. Ik bied diverse energetische behandelingen om meer inzichten, innerlijke rust en balans te ervaren. Lichaam en geest kunnen niet los van elkaar gezien worden. Ik bekijk een klacht niet als een puur lichamelijk verschijnsel. Met deze holistische benadering spoor ik blokkades en storingen op in het lichaam én het denken. Vaak gaat het om aandacht geven aan onzichtbare pijnpunten waar je je al of niet bewust van bent. Ik ben graag als een moeder die over het huidje strijkt van het kind dat gevallen is.

Naast de klassieke techniek beheers ik meerdere vormen van massages. De klassieke massage richt zich op ontspanning. Het stimuleert de spieren en bevordert de doorbloeding. Pezen, spieren, weefsel en huid kneed en bestrijk ik met geurende oliën. Zo’n intensieve aandacht voor het lichaam zet vermoeidheid buitenspel en zal de energie terugkeren. Een ultiem moment voor complete of lokale ontspanning!

Wat Helga Sturkenboom voor jou kan betekenen

Focusgebieden:

Project URL:

Praktijk Avana

Hoe Helga Sturkenboom jou helpt

Samen met André Birkhoff, magnetiseur en tevens werkzaam voor Praktijk Avana, geef ik ‘4 hands healing’. Dat is een krachtige manier van duomassage om de aura, het energieveld rondom het fysieke lichaam, schoon te maken en zo blokkades en disharmonie op te sporen, te analyseren en te behandelen. Tijdens een healingconsult herstellen we tevens de chakra’s, de energiecentra in je lichaam van waaruit de energie over het lichaam verdeeld wordt. Het is de helende driehoek: contact met moeder aarde, de kosmos ... en onze handen.

Mijn aanpak kenmerkt zich door zachtheid. Ook door mild naar de wereld (en jezelf!) te kijken. Doe eens een stap terug en overzie de dingen vanuit een ander, positiever perspectief. Durf te glimlachen om wat er gebeurt in plaats van in pijn en kramp te blijven hangen. Ik wil je bewust maken van wie en hoe mooi je bent. Dat je geen schroom voelt om hulp te ontvangen. Je hoeft niet alles alleen op te lossen. Ik ben er graag voor je. Delen maakt lichter.

Agenda van Helga Sturkenboom

Inspiratie van Helga Sturkenboom