Andere professionals
Bekijk de events

Heleen Wartena

Mijn naam is Heleen Wartena en ik ben Reikitherapeut. Mijn missie is om mensen te begeleiden die stress en ongemak ervaren door factoren van buiten, of gebukt gaan onder een niet aflatende innerlijke strijd. Ik bied mensen ruimte om te kunnen verstillen waardoor zij weer kunnen luisteren naar hun werkelijke kern.

Door mijn holistische aanpak kijk ik als Reikitherapeut naar de mens in zijn geheel: dus in fysieke, mentale, energetische, emotionele en spirituele zin. Alles is met elkaar verbonden; een lichamelijke stagnatie wordt met het lijf waargenomen maar begint vaak in het hoofd. Ook heeft je denken invloed op hoe je voelt en andersom. Door de stilte op te zoeken kun je weer luisteren naar en verbinden met jezelf. Pas dan zul je weer rust, flow, passie en geluk ervaren in de dingen om je heen of in jezelf.

Wat Heleen Wartena voor jou kan betekenen

Focusgebieden:

Project URL:

Verstilling

Hoe Heleen Wartena jou helpt

We bouwen samen aan je vertrouwen dat uiteindelijk vanuit jezelf ontstaat. Ik ben daarbij slechts een hulpmiddel. Je kunt bij mij terecht voor verschillende manieren van verstilling, zoals een Reiki-behandeling, een stiltewandeling, een zangworkshop of een mini-retraite bij mij thuis. Ik zet hierbij verschillende holistische technieken in zoals lichamelijke oefeningen, ademwerk of meditaties. Ik help je als je ‘uit je lichaam bent geschoten’, de hechting met jezelf bent kwijtgeraakt. Als je lichaam strak staat van de spanning, vind je bij mij de verzachting die zo nodig is. De hardnekkige (innerlijke) strijd herken ik zo goed in mezelf en anderen. Wat ik doe, is je daar met zachtheid in tegemoetkomen. Omdat ik het je zo gun.

Begin vanaf nu met het opschrijven van kleine successen en/of dingen waar je dankbaar voor bent. Dat hoeft niks groots te zijn: je kan bijvoorbeeld dankbaar zijn dat de zon schijnt. Als je een keer niet lekker in je vel zit, probeer dan weg te blijven van oordelen te hebben over gevoelens en pijnen die je hinderen. Accepteer dat je ze hebt, ze vertellen je namelijk een belangrijke boodschap. Lukt het niet om verstilling te vinden? Ik leid je graag de weg!

Agenda van Heleen Wartena

Osees test 4

20 februari @ 08:00 - 17:00

Osees test 1

2 maart @ 08:00 - 17:00

Gezondheidsadvies (gratis)

2 juni @ 09:30 - 11:30

Gezondheidsadvies (gratis)

8 juni @ 09:30 - 11:30

Inspiratie van Heleen Wartena

Ga naar de bovenkant