Andere professionals
Bekijk de events

Annelies van der Wissel

Ik ben Annelies, als holistisch masseur nodig ik je uit om te luisteren, te voelen en te ervaren wat je lichaam je te vertellen heeft. Ik raak je aan met oprechte en volle aandacht waardoor energie gaat stromen. Hierdoor ontstaat ruimte en ontspanning wat jou weer nieuwe inzichten kan brengen. Tijdens een energetische massage ligt de nadruk niet op het opheffen van fysieke blokkades of blessures. Ik nodig je uit op mijn heerlijk verwarmde massagetafel en leg mijn handen vervolgens op verschillende plekken op je lichaam. Daarbij gebruik ik verschillende technieken en aanrakingen die je naast mentale rust ook een diepe fysieke ontspanning geven. In volle aandacht luister en voel ik en laat ik me leiden door wat jouw lichaam mij aangeeft.

Er zijn heel veel redenen waarom mensen bij mij komen voor een energetische massage. Wat je precieze reden ook is, je bent altijd welkom. Een energetische massage is namelijk een verwen moment voor jezelf. Een moment van tijd en rust zodat je voluit kunt genieten en echt gaat voelen wat je lichaam nodig heeft.

Wat Annelies van der Wissel voor jou kan betekenen

Hoe Annelies van der Wissel jou helpt

Als masseur werk ik vanuit de holistische benadering. Ik geloof in de wijsheid en het zelfherstellend vermogen van je lichaam. Ik begeleid je graag op jouw pad. Als je aangeraakt wordt, wordt het geluksgevoel gestimuleerd. Dat heeft een positief effect op je gezondheid. Tijdens mijn aanrakingen en technieken wissel ik klassieke massage af met haptische massage, holistic pulsing, voetreflexmassage en Reiki. Iedere behandeling is voor mij ook weer een bijzondere les, een mooie ervaring. En daarom doe ik zo graag wat ik doe.

Ik ben iedere vrijdagochtend bij Sansoma van 9.00 tot 11.00 uur. En wil je liever op een ander moment, dan kan dat natuurlijk ook. Mail of bel me voor het maken van een afspraak.

Agenda van Annelies van der Wissel

Inspiratie van Annelies van der Wissel