Andere professionals
Bekijk de events

Anja van Kempen

Ik ben Anja van Kempen van Collage Praktijken en ik geef creatieve workshops waarin je met afbeeldingen vorm geeft aan wat je van binnen voelt. Wil je op een plezierige en creatieve manier meer over jezelf te weten komen? Wil je meer vanuit je hart leven in plaats vanuit je hoofd? En beter luisteren naar wat je écht wilt? Dan ben je van harte welkom in een van mijn workshops!

Voor mij komen passie en zingeving samen Ik heb jaren ervaring als maatschappelijk werker en werken met zingeving. De collages kwamen op mijn pad toen ik daar behoefte aan had in mijn persoonlijke situatie. Ik ben me er verder in gaan verdiepen en ik heb trainingen gevolgd om dit zelf aan te bieden. Want voor mij komt hierin alles samen: mijn plezier in creatief bezig zijn met afbeeldingen en het begeleiden van mensen. Voor mij is het maken van collages een luchtige, speelse manier om bij jezelf naar binnen te kijken. Het is een uitlaatklep voor gevoelens of gebeurtenissen. Wil je dit ook een keer ervaren? Je bent van harte welkom!

Wat Anja van Kempen voor jou kan betekenen

Hoe Anja van Kempen jou helpt

Omdat een beeld meer zegt dan duizend woorden Bij Collage Praktijken ga je aan de slag met intuïtief gekozen afbeeldingen om jouw persoonlijke collagekaart te maken. Waar je misschien meestal met je hoofd bedenkt wat je in een collage wilt, daag ik je uit om van binnenuit de afbeeldingen te kiezen: vanuit je intuïtie. Plaatjes die jou raken, die je roepen of misschien juist wel plaatjes die je tegenstaan. Zodat je een collage maakt waarvan je voelt: zó klopt het.

Om te kunnen horen wat er van binnen ‘gezegd’ wordt, beginnen we met meditatie. Dat helpt om stil te worden en naar binnen te gaan. Vervolgens kan het creatieve proces starten! En daar is niets ingewikkeld aan: we werken met eenvoudige technieken. Je kunt het zien als een creatieve vorm van contact maken met je intuïtie.

Is je collage klaar? Dan help ik je om jouw collagekaart te lezen: wat wil de kaart je vertellen? Welk deel van jezelf komt (weer) naar boven? Zo krijg je bruikbare informatie die je kunt toepassen in je leven.

Agenda van Anja van Kempen

Het Godinnenjaar ‘De Koningin’

24 juni @ 18:30 - 21:00

Het Godinnenjaar: De Priesteres

19 augustus @ 18:30 - 21:00

Inspiratie van Anja van Kempen