Andere professionals
Bekijk de events

André Birkhoff

Mijn naam is André Birkhoff (1963), magnetiseur en medium. Ik neem energiestromen waar die vanuit het universum rond mensen bestaan. Door deze te sturen of om te leiden kan ik mensen profijt laten hebben van hun positieve energiebagage of juist blokkades wegnemen. Pijnlijke plekken voel ik, en kan ik de aandacht geven die ze nodig hebben. Door met mijn intuïtieve vermogens energie te bundelen, breng ik door handoplegging licht en liefde op plekken waar daar een tekort aan is. Op deze manier activeert het lichaam zichzelf om te genezen en klachten op te heffen. Het lichaam zuivert zich van de emotionele en fysieke disbalans die is ontstaan door prikkels van buitenaf.

Wat André Birkhoff voor jou kan betekenen

Focusgebieden:

Hoe André Birkhoff jou helpt

Samen met Helga Sturkenboom, masseuse en tevens werkzaam voor Praktijk Avana, geef ik ‘4 hands healing’. Dat is een krachtige manier van duomassage om de aura, het energieveld rondom het fysieke lichaam, schoon te maken en zo blokkades en disharmonie op te sporen, te analyseren en te behandelen. Tijdens een healingconsult herstellen we tevens de chakra’s, de energiecentra in je lichaam van waaruit de energie over het lichaam verdeeld wordt. Het is de helende driehoek: contact met moeder aarde, de kosmos ... en onze handen.

Mijn behandelingen zijn gebaseerd op vertrouwen. Je bent bij mij letterlijk in veilige handen. Je mag erop vertrouwen dat er sowieso voor je gezorgd wordt. Want hoe moeilijk je het ook hebt: “Take your time. Everything is taking care of”. Het enige dat van jou verlangd wordt, is open te staan voor hulp. Dan komt de verbinding met jezelf vanzelf. Of zoals Marco Borsato het zingt: “Als mijn hoofd mijn hart vertrouwt”. Dat is wat ik elk mens gun.

Agenda van André Birkhoff

Inspiratie van André Birkhoff