Andere professionals
Bekijk de events

Ada Knol

Ik ben Ada Knol, ik verzorg healing- en reading sessies, ben een HSP-coach en ik geef les in Biodanza. De rode draad in al mijn werk? Mensen helpen lichter, vitaler en met meer plezier te leven, vanuit verbinding met zichzelf en met anderen.

Met mijn Healing-Reading-Coaching sessies geef ik psychische, energetische of fysieke ondersteuning. Biodanza is een combinatie van bewegen op muziek, ervaren wat het met je doet en contact maken met jezelf en met anderen.

Met biodanza wil ik het leven van mijn deelnemers lichter maken. Het is daarom zo mooi om te zien dat de mensen in mijn groepen zich door het dansen echt blijer en vrijer gaan voelen. Ze halen meer plezier uit hun leven en maken makkelijker echt contact met anderen. Ik vind het prachtig om te zien dat ze voelen dat ze goed zijn zoals ze zijn.

Wat Ada Knol voor jou kan betekenen

Focusgebieden:

Project URL:

Ada Knol

Hoe Ada Knol jou helpt

Met mijn Healing-Reading-Coaching sessies geef ik psychische, energetische of fysieke ondersteuning. Ik help je inzicht te krijgen in wat jou in bepaalde situaties kan helpen, zodat je kunt groeien en dingen los kunt laten.

We ontdekken daarnaast jouw innerlijke kwaliteiten, waaruit je kracht kan halen. Leven vanuit die innerlijke kracht zorgt voor meer verbondenheid met je Zelf. Je leven wordt daardoor lichter, vrijer en zorgelozer.

Bij biodanza gaat het niet om het leren van pasjes, zoals bijvoorbeeld bij jazzballet of zumba. Je danst vanuit jouw eigen beleving, op een manier die bij jou past. Het is nooit fout, je doet het altijd goed en dat is heerlijk.

Agenda van Ada Knol

Osees test 4

20 februari @ 08:00 - 17:00

Osees test 1

2 maart @ 08:00 - 17:00

Gezondheidsadvies (gratis)

2 juni @ 09:30 - 11:30

Gezondheidsadvies (gratis)

8 juni @ 09:30 - 11:30

Inspiratie van Ada Knol

Ga naar de bovenkant