Pilates mindful movement

Esther Breijer

Esther Breijer
06 - 48 27 52 41
info@pilates4you2.nl


Mijn naam is Esther Breijer-Ruigrok en ik verzorg pilates lessen bij Pilates4you2 waar ik tevens eigenaar van ben. Ik ben 50 jaar en woon in Amerongen.

Pilates4you2 bestaat alweer zo'n 12  jaar en is een professionele en druk bezochte praktijk. Met meer dan 3000 uur ervaring, verzorg ik mijn eigen lesssen. Lessen waarbij al je spieren aan bod komen en waarbij ruimte is voor ontspanning.

"Bewustwording van je lichaam, ademhaling en respecteren van je eigen grenzen"

Pilates 'mindful movement'

Pilates 'mindful movement' is een ongecompliceerde vorm van bewegen, omdat ik je bij de “hand” neem en de oefeningen zo maak, dat iedereen mee kan doen. Het zijn mindful oefeningen omdat: 

  • het tempo niet hoog is
  • het vloeiende bewegingen zijn
  • je je veel bewuster wordt van de mogelijkheden in je lijf
  • je ontdekt dat iets “minder” ook prima is.  

De sfeer is rustig, gezellig en niet fanatiek. Het gaat erom dat je de lessen leuk vindt en de resultaten volgen vanzelf. 

'Bewustwording van lichaam, ademhaling en respecteren van onze eigen grenzen', dat is wat ik je mee wil geven na elke les.

Zowel vrouwen als mannen zijn van harte welkom. 
Als men is uitbehandeld bij de fysiotherapeut, osteopaat en chiropractor dan is Pilates een prima les om een en ander bij te houden. Pilates is een veilige en gezonde vorm van bewegen. Probeer het ook en kom langs voor een proefles!

Pilates voor senioren

Tijdens de lessen voor senioren besteed ik extra aandacht aan balans, valpreventie, kracht en souplesse in het lichaam. De lessen zijn bedoeld voor die mensen die aandacht en tijd willen besteden aan hun lijf en leden. 

Voordat de les start kun je me op de hoogte stellen van jouw wensen en/of klachten waar je aandacht aan wilt besteden. Neem daarvoor contact met me op, dat kan door me te mailen of te bellen. 

Lessen & kosten

De lessen worden verzorgd op maandag- en vrijdagochtend.

JA, IK WIL MEER INFORMATIE EN/OF MELD ME AAN!

Vragen of meer weten?

Vul het onderstaande formulier in. Ik neem contact met je op.
Bellen kan ook: 06 - 48 27 52 41, ik sta je graag te woord.

Menu
X