Veronike Kartman

Veronike Kartman

Veronike Kartman
06 10 08 59 98
info@herrots.nl
www.herrots.nl

Orthomoleculaire Therapeut – Allergie Therapeut

Sinds 1997 ben ik als freelancer aan het werk en ik heb sinds 2011 een praktijk aan huis én bij instituut Sansoma. Ik ben in 1987 getrouwd, wij hebben samen twee kinderen.

Mijn passie is mijn rode draad in het leven: meewerken aan een gezondere leef- en werkomgeving. Beter in jeCelf zitten....dat gun ik iedereen. Om hier te komen heb ik veel tijd geïnvesteerd in HBO opleidingen om elke cliënt passend van dienst te kunnen zijn. Het is waanzinnig leuk om te zien wanneer iemand eindelijk van klachten afkomt, soms na jaren getob.

Meten is Weten

Inmiddels heb ik als Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut een aantal specialisaties in mijn praktijk, waaronder TRM allergie eliminatie . Door mijn verschillende opleidingen te combineren kan ik samen met jou komen tot een passende aanpak.

Als je fysieke of soms vage klachten hebt ben je welkom voor een afspraak. Voor mij is het belangrijk om eerst een en ander uit te sluiten en om een start-meet punt te hebben, immers meten is weten. Ik meet met kinetisch spiertesten of lab onderzoek.

Blijf niet lopen met je klachten maar maak vrijblijvend een afspraak.

"Als duidelijk wordt dat je jouw doel niet bereikt,
verander dan niet je doel, verander je aanpak"
(Confucius)

Mijn aanbod

Ik combineer mijn specialisaties om je zo goed mogelijk te helpen, een aantal voorbeelden:

  • Orthomoleculair Kindertherapeut
  • Darm specialisatie, heel veel klachten ontstaan uit de darm
  • TRM (Total Reset Methode) : disbalansen, intoleranties en allergieën uittesten en balanceren, daarmee verdwijnen de vervelende allergie klachten
  • Orthomoleculaire  Voeding- suppletie advies
  • Erkend Oerslank therapeut
  • Fysisch vasculaire therapie  
  • Kwaliteit en professionaliteit

Kwaliteit en professionaliteit

Als Orthomoleculair therapeut en als coach ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging CAT. En voldoe aan de WKKGZ. Mijn facturen kun je indienen bij de meeste zorgverzekeraars. De mate van vergoeding is afhankelijk van het pakket dat jij bij hun hebt afgesloten.

AGB Codes
Mijn sessies vallen onder ‘natuurgeneeskundige geneeswijzen’  
AGB Code Zorgverlener 9010 6610

Onze ruimtes

Instituut Sansoma heeft  mooie en rustige ruimtes. Er wordt veel zorg besteed aan kwaliteit en professionaliteit. Je bent er altijd welkom. Ik zit regelmatig op woensdagochtend in de foyer, loop gerust binnen voor een gratis advies.

Vragen of meer weten?

Vul het onderstaande formulier in. Ik neem contact met je op.
Bellen kan ook: 06 10 08 59 98, ik sta je graag te woord.

Menu
X