Simone Sinjorgo

Simone Sinjorgo


Mijn naam is Simone Sinjorgo. Ik bied lichaamsgerichte psychotherapie en relatietherapie voor vrouwen en stellen met een (nog) onvervulde kinderwens. Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van fertiliteitstrajecten en ongewenste kinderloosheid. Ik bied passende hulp volledig afgestemd op jouw persoonlijke situatie.

  • Heb je een (nog) onvervulde kinderwens?
  • Of sta jij (staan jullie) nog voor de keuze van vruchtbaarheidsbehandelingen, omdat zwanger worden niet op natuurlijke wijze lukt?
  • Of zit je al in een fertiliteitstraject?
  • Wil je zwanger worden met behulp van eiceldonatie of donorzaad?
  • Kies je voor draagmoederschap of voor alleenstaand moederschap?
  • Heb je een miskraam of abortus gehad, een stil-geboren kindje?

Vruchtbaarheidsproblemen, fertiliteit trajecten, een onvervulde kinderwens. Hoe ga je daar mee om?

Bij zowel vruchtbaarheidsbehandelingen als kinderloosheid komt er veel op je af. En het roept vele vragen en lastige situaties op door de keuzes, dillema’s en ook geheimen waar je mee te maken hebt. Dat alles kan een weerslag hebben op hoe je je voelt; zowel lichamelijk, emotioneel als mentaal. Daarnaast heeft een (nog) onvervulde kinderwens een grote impact op je relatie, werk en je omgeving. Hulp om hier mee om te gaan is aan te raden, zodat je niet alles alleen hoeft te doen.

"We onderzoeken samen wat ik jou kan bieden"

Gratis kennismakingsgesprek

Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek. Alleen of samen met je partner. Dan kunnen we samen verkennen hoe jij je beter kunt voelen. Deze eerste afspraak is gratis. Jij ziet mij en ik zie jou. Ik vind het namelijk erg belangrijk dat wij samen een ‘klik’ hebben met elkaar, zodat jij in openheid en vertrouwen jouw verhaal met mij kunt delen. Na dit gesprek overleggen we samen welke ondersteuning voor jou passend is en om hoeveel afspraken dit dan ongeveer zou gaan.

Kwaliteit en professionaliteit

Ik ben opgeleid als lichaamsgericht Core Energetisch therapeut, relatietherapeut en masseur. Praktijk De Diamant is sinds 2009 ingeschreven bij de KvK onder nummer 09192826, btw-nummer: NL 1344.31.716.B01. Simone Sinjorgo is als registertherapeut BCZ® aangesloten bij beroepsvereniging SBLP en aangesloten bij de CAM Coop Geschillencommissie voor de Complementaire en Alternatieve Geneeswijzen. Voor het indienen van je zorgdeclaraties kun je deze codes gebruiken: AGB-code zorgverlener 90/102239 en AGB-code praktijk 90/061716.

Praktijk in Vlijmen en Doorn

Ik voer mijn eigen praktijk in Vlijmen en ik werk in Doorn binnen het instituut Sansoma. We hebben daar een mooie ruimte tot onze beschikking waar we in alle rust en met privacy kunnen zijn.

Vragen of meer weten?

Vul het onderstaande formulier in. Ik neem contact met je op.
Bellen kan ook: 06 53 418 755, ik sta je graag te woord.

Menu
X