Joram Verhoef

Joram Verhoef

Joram Verhoef
06 34 09 41 14
joram@senseoflife.nl

Welkom, wat kan ik voor je betekenen?

Omgaan met verandering is een constante uitdaging in het leven. In een tijd die wordt gekenmerkt door snelheid, haast en drukte is de uitdaging nu groter dan ooit. Het vinden en behouden van balans is hetgeen waar ik je mee kan helpen. Dat wil zeggen; weten waar jouw kern ligt, ervaren wanneer je daar bent- of vanaf wijkt en de durf vinden om daadwerkelijk vanuit je kern te leven. Onze kern is zowel teer als krachtig en vormt de blauwdruk van onze identiteit. Wie ben jij? 

Gedrag is een weerspiegeling van wat er binnenin gebeurt

Mijn naam is Joram Verhoef en ik ben oprichter van de praktijk Sense of Life. Ik ben bij instituut Sansoma aangesloten, omdat ik graag wil samenwerken met mensen die een vergelijkbare kijk op de wereld en het leven hebben. 

Ik omschrijf mezelf simpelweg als ‘coach’, omdat ik mijn rol heb gevonden in jou te ondersteunen om van de ene plek, de andere te bereiken. Vanuit mijn achtergrond in de psychologie heb ik geleerd hoe de menselijke psyche te benaderen. Na de studie kwam ik door het lezen van menselijk gedrag tot de realisatie dat gedrag een weerspiegeling is van wat er binnenin gebeurt. Vervolgens werd ik geïntroduceerd aan de spirituele kant van het bestaan. Uiteindelijk ontvouwde de doeltreffendheid van menselijke emoties en de kracht van het lichaam, waardoor allen een schitterend geheel vormen. Al deze niveau’s worden geopenbaard vanuit de mens en zijn iedere seconde van de dag aanwezig. 

"Als meer mensen zichzelf en anderen met acceptatie en liefde tegemoet treden, zou het beter gaan met de wereld"

Aanbod

Individuele coaching
Door middel van een individueel traject wordt vorm gegeven aan jouw persoonlijke en/of werkgerelateerde vraagstuk(ken). Gedurende het traject wordt rekening gehouden met zowel jouw voorkeuren als uitdagingen, zodat succesvolle stappen worden gezet richting het beoogde resultaat. Vrijblijvende intake

Teamcoaching
Een groepstraject; hetzij voor een groep vrienden, team, afdeling of bestuur is een krachtig middel om gezamenlijk een nieuwe stap te zetten. Doordat deze activiteiten volledig op maat ontworpen worden ontstaat er een natuurlijke, motiverende en uitnodigende sfeer. Vrijblijvende intake

Het Nieuwe Opstellen
De wereld van (familie)opstellingen is in opkomst. “Het Nieuwe Opstellen" is meer in stilte werken, het veld laten spreken, in haar pure vorm. Erop vertrouwen dat wat omhoog komt kloppend is.” - Hylke Bonnema. Gedurende een opstelling kom je meer tot de kern van wie je bent en de levenslessen die voor jou van toepassing zijn. Plan jouw opstelling

Reiki Behandelingen
Wanneer we een teen stoten, hoofdpijn hebben, bot kneuzen, etc. leggen we als vanzelf onze hand erop. Dit principe is diep verworven in ons systeem en wordt met de geboorte meegegeven. Reiki is in essentie een ontwikkelde vorm van deze natuurlijke ingeving. Lees hier meer over Reiki.

Onze ruimtes

Binnen het instituut Sansoma werk ik in het mooie en grote ruimte Chalarosi. Een fijne plek om mijn praktijk te vestigen. Je bent er altijd welkom.

Vragen of meer weten?

Vul het onderstaande formulier in. Ik neem contact met je op.
Bellen kan ook: 06 34 09 41 14, ik sta je graag te woord.

Menu
X