Wat is de Nieuwe maan eigenlijk? Tijdens deze maanfase is de maan niet zichtbaar vanaf de aarde. Nieuwe maan staat voor een nieuw begin en voor hoop. Een prachtig moment om stil te staan bij je doelen voor de komende periode en je plannen voor de toekomst. Het is dé tijd om te manifesteren wat je hart begeert.

Een maancyclus duurt ruim 29 dagen; dit is de tijd die de maan nodig heeft om één ronde om de aarde af te leggen. Gek genoeg geeft de maan zelf geen licht, al lijkt dat wel zo. Zij weerkaatst het licht van de zon. Doordat de maan steeds “onderweg” is, verandert ze steeds van plaats ten opzichte van de zon en van de aarde. Hierdoor is er tijdens elke maanfase een ander deel van de maan belicht. Elke maanfase heeft invloed op al het leven van de aarde. Hoe bijzonder is dat!

Kom en ervaar de kracht!

De Nieuwe maan in maart vindt plaats op de 24e. Tijdens dit ritueel neem ik je mee in een visualisatie waarbij er rust en stilte is om je hart te horen spreken. Gedurende de drukte van alledag, is er veel geluid en afleiding. Je dendert door, soms op je automatische piloot. Dit is een moment voor jou. Om te voelen en stil te staan bij wat je écht wilt. Wat voor doel of doelen wil jij voor de komende periode stellen? Of wil je al plannen maken voor in de verdere toekomst?

Meld je hier aan voor dit bijzondere ritueel tijdens het Sansoma festival! (kijk bij 22 maart in zaal ‘MAZI’).