Helma Ton

Helma Ton

Mijn naam is Helma Ton.

Ik heb in de loop der jaren honderden mensen in Amsterdam mogen trainen in mindfulness en compassie. Ik ben vanaf de start in 2011 lid van de beroepsvereniging VMBN (categorie 1). Nu werk ik voornamelijk individueel. Een intensief traject op maat: 1-op-1.

"Ik koos Helma omdat haar aanpak niet te zweverig leek – en dat bleek te kloppen. Ze is concreet, aandachtig en praktisch”

Waarom werk ik bij Sansoma?
Sansoma is de naam van hét Instituut voor Lichaamsbewustzijn op de Utrechtse Heuvelrug. Inmiddels weten ook veel mensen van buiten die gemeente de weg naar het instituut in Doorn te vinden. Het is een samenwerkingsverband van meerdere praktijken en disciplines die ons lichaamsbewustzijn willen bevorderen. Ik sluit me graag aan met trainingen en verdiepende workshops over Deep Listening & Mindful Speech. Want ook luisteren begint bij het lichaam. 

"Mindfull of Mindful?"

Luisteren met het lichaam

Deep Listening & Mindful Speech 
Ik ben ervaren in het geven van trainingen in Mindful Communiceren en vertrouwd met drie uiteenlopende methoden, te weten Insight Dialogue, ontwikkeld door Gregory Kramer, Interpersonal Mindfulness, ontwikkeld door Susan Gilles Chapman en Deep Listening, ontwikkeld door Rosemund Oliver. Daaruit is de jaartraining Deep Listening & Mindful Speech ontstaan. Een training die het eigen lichaam als uitgangspunt neemt. Ons lichaam is al eerder aan het reageren dan onze geest.

Luisteren naar je lichaam kan zomaar verhelderend en bevrijdend zijn.
Meer weten over hoe het werkt? klik hier

Er zijn dit voorjaar drie losse kennismakings-workshops Deep Listening & Mindful Speech.
Op vrijdag 24 april, 22 mei en  26 juni 2020 van 10.00 tot 15.30 uur.
Kosten € 85,-  incl lunch, handouts en btw. (introductieprijs)

JA, IK MELD ME AAN!

Stiltedagen (terugkomdagen) en opfrisdagen

Bij Sansoma begeleid ik met veel plezier op de laatste zondag zondagen Terugkomdagen en Opfrisdagen voor mensen die ooit bij mij of elders een mindfulness training hebben gevolgd.

Kosten: € 65,- incl lunch en btw.
Data: zondag 26 april, 24 mei en 28 juni 2020
Meld je tevoren aan via onderstaand formulier of mail me
: helma.ton@aandachtsontwikkeling.nl

Vragen of meer weten?

Vul het onderstaande formulier in. Ik neem contact met je op.
Bellen kan ook: 06 22 55 72 67, ik sta je graag te woord.

Menu
X