Heidi van der Vaart

Heidi van der Vaart06 21 46 48 49heidi@stiltekracht.comwww.stiltekracht.com

Ik help jou tot jezelf te komen, contact met je hart te maken en van daaruit te leven. Zodat je zelfredzaam kunt zijn, in al jouw avonturen. Vol rust, vertrouwen en zelfwaardering. Mindfulness is een middel om naar binnen te keren.  En om vanuit zelfliefde te leren. Een leven vanuit je hart, brengt je een eerlijker leven. Het hart is puur en liegt niet. Leven vanuit jou en jouw (be)doel(ing), zal je een zuiver gevoel geven. Je maakt de wereld mooier, door meer te leven vanuit jezelf.

Leven vanuit Zelfliefde

Mijn gevoeligheid is mijn kracht. Ik ben emotioneel intelligent en kan diep mee in denk,- en voelprocessen. Ik verbind mijn natuurlijke rust aan mijn innerlijke (spirituele) kracht. Want vanuit de diepgang kan ik nog intenser genieten. Als jij innerlijke rust hebt, ontspannen er meer mensen mee. De focus op jezelf, is een cadeau voor jezelf. Ik ben een zorgzame coach, waar je je prettig bij kunt voelen. Waarbij je kunt genieten van je eigen reis.

“Waar stilte is, is je hart”

Aanbod

Mindful training – Een kalm hoofd

Ik geef meerdere keren per jaar mindfulnesstrainingen in kleine groepen en 1 op 1. Er ontstaat rust en orde in het hoofd. En daardoor diepe ontspanning en contact met het hart. Als jij innerlijke rust hebt, ontspannen er meer mensen mee. De focus op jezelf is een cadeau voor jezelf. Ik ben aangesloten bij de VVM en opgeleid door SeeTrue. Ik ben ook mindful teacher in de methode Eline Snel en kan tieners 1 op 1 een mindfulnesstraining aanbieden.Voor prijzen zie hier: https://stiltekracht.com/mindfulness/

Heartful coaching – Een hart vol

Ik help jou om een keuze vanuit je hart te maken. Dit kan een persoonlijk traject zijn of een loopbaantraject. Ik zet hierbij al mijn kennis en (levens-)ervaring over mindfulness, compassie, systemisch coachen, loopbaancoaching, persoonlijke ontwikkeling, medicijnwielnumerologie en mijn eigen sensitiviteit bij in. Zodat jij op maat geholpen wordt.

Soulful retreats – Een welness voor je ziel

Ik organiseer regelmatig miniretraites, dagretraites en weekendretraites waarin ik werk vanuit mindfulness, verstilling en zelfliefde. Dit zal voelen als een wellness voor jouw ziel. In Sansoma verzorg ik Stiltekrachtavonden. Dat is een miniretraite voor als je eens wilt kennis maken met mindfulness of voor als je je mindfulnessbeoefening wilt bijhouden. De Stiltekrachtdagen en Stiltekrachtweekenden vinden elders plaats op mooie plekken in de natuur.

Vragen of meer weten?

Vul het onderstaande formulier in. Ik neem contact met je op.Bellen kan ook: 06 21 46 48 49, ik sta je graag te woord.

NaamE-mailBerichtVerzenden