Zelfinzicht en heling door middel van creatieve opdrachten

Bij deze creatieve workshops kan je je met Ziel en Zaligheid uitleven met bv. acrylverf,  ecoline, collagemateriaal,  kleurpotloden en klei. En met een heleboel enthousiasme ga je experimenteren met deze materialen en kan je verwondert raken over de bijzondere werkstukken die er onder je handen ontstaat als je je Ziel en Zaligheid erin legt!

In het programma van het Creatief Atelier ‘Tekenen en schilderen met ziel en zaligheid’, komt een serie met verschillende technieken aan bod. De workshops bieden de ruimte om alles los te laten en te creëren wat er bij je naar boven komt. Overigens hoef je niet te kunnen tekenen of schilderen.


Workshop 1: Huis van je verlangen tekenen/schilderen
Bij deze workshop kan je heel intuïtief te werk gaan, abstract of heel illustratief, kijk maar wat er bij jou naar boven komt drijven en door aan de slag te gaan met verschillende materialen ontstaat er een bijzonder werkstuk waar heel veel over jezelf in te ontdekken valt.

 

 

Workshop 2: Mandala’s maken
We gaan in deze workshop prachtige mandala’s maken  op grote vellen papier;  we gaan niet alleen met verf of kleurpotlood aan de slag maar je kan ook spulletjes van thuis meenemen die mooi passen in dit werkstuk wat helemaal JOU laat zien. In mijn voorbeeld-Mandala heb ik kleurpotloden, ecoline, kleuren , kwastjes en potloodslijpsel gebruikt wat heel veel zegt over mijn liefde voor kleur en het uitten van mijn creativiteit;

Waar wordt jij blij van, wat laat jij zien in jouw mandala wat jou, JOU maakt?

Leef je uit met verf, wasco, collagemateriaal, en eigen meegebrachte spulletjes waardoor het de mandala wordt die alleen JIJ gemaakt kan hebben en waar je helemaal blij van wordt.

 

Workshop 3: Kleur bekennen
In deze workshop ga je ervaren wat kleuren met je doen, als je even helemaal met één kleur bezig bent! Leer de kracht van kleur kennen en laat je betoveren!

We maken kleurcollages in een door jouw gekozen kleur aan de hand van een geleide visualisatie vooraf . Welke kleur heb jij nu het meest nodig, welke kleur kan jou bekrachtigen of ondersteunen?

Door met gekleurde stukken papier uit magazines, ecoline en teksten aan de slag te gaan, ga je ontdekken wat die kleur voor je doet en wat een bijzondere werking die kleur heeft voor jou.

 

Workshop 4: Intuïtief schilderen
In deze workshop gaan we schilderen op muziek! Wat doen verschillende genres muziek met jou en welke  vormen of kleuren horen daar dan bij? Ontdek wat jij tevoorschijn tovert aan kleuren en vormen bij de verschillende soorten muziek. Verras jezelf en kom genieten…

 

 

Workshop 5: Wensboom maken
Hoe komt jóuw boom eruit te zien als je in deze schilderworkshop aan  de slag gaat met ecoline of acrylverf op grote vellen papier? Hoe worden je wensen en kwaliteiten zichtbaar in jouw boom? En welk verhaal gaat de boom jou vertellen? Kom jouw verhaal onthullen via dit boeiende, creatieve proces!

 

 

Workshopserie: Tekenen/Schilderen met Ziel & Zaligheid
Kosten
€ 27,50 per workshop
€ 115,- voor 5 workshops

JA, IK DOE MEE EN SCHRIJF ME IN!