Leonie van der Zon

Leonie van der Zon
06 14 58 60 52
info@praktijkzonlicht.nl
www.praktijkzonlicht.nl

Mijn naam is Leonie van der Zon. Welkom bij praktijk Zonlicht.

Jouw lichaam weerspiegelt jouw innerlijk

Wist jij dat je lichaam weerspiegelt wat er in je leeft? Je lichaamshouding, je ademhaling, je ogen, je stem, hoe je beweegt en ook waar je lichaam gespannen is. Waar houd je vast? Al deze dingen tezamen geven een kijkje in je binnenste, hoe het écht met je gaat. Hiervan gaat mijn hart open.

"Je voert je eigen praktijk en hebt het plezier van samen zijn"

Aanbod

Core-energetische therapie
In mijn praktijk werk ik lichaamsgericht waarbij Core-energetica mijn basis vormt. Core-Energetica is een vorm van lichaamsgerichte psychotherapie. Het is gericht op het vergroten van je zelfbewustzijn, het verwerken en uitdiepen van je gevoelens en het stimuleren van de groei van je innerlijke kracht. Het uitgangspunt is dat de kern (Core) van ieder mens liefde is. Graag begeleid ik je erbij om weer dichter bij jouw kern te komen. Om te verzachten in je mindset, je lichaam en je interactie naar de ander.

Integratieve massage
Daarnaast ben ik masseur. Ik geef verschillende ontspanningsmassages, waarbij de integratieve massage een unieke plaats inneemt.

Integratieve massage is een ontspanningsmassage waarbij je lichaam eerst in beweging wordt gebracht door het ritmisch te schudden, wiegen, rollen en rekken. Daarna maak ik gebruik van warme olie en masseer ik met volle, rustige strijkingen afgewisseld met diepere knedingen en fricties. Deze combinatie ontspant zowel de huid als spieren en haalt je meer uit je hoofd. Ik maak contact met de energie die door jou heen stroomt en voel de blokkades die aanwezig zijn.

Kwaliteit en professionaliteit

Mijn interesse in mensen, maar vooral ook wat ik bij ze voel heeft me gebracht waar ik nu ben. Werkzaam als gewaardeerd therapeut en masseur met compassie, oprechte aandacht en professionaliteit richt ik me altijd op de heelheid van jou als mens. Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging CAT en het Netwerk voor Integratieve masseurs & masseuses in Nederland en België.

Bel of mail me voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Onze ruimtes

Ik werk in het instituut Sansoma en maak gebruik van ruimtes die rust en sereniteit in zich dragen. Er is voldoende privacy zodat je echt kunt ontspannen en thuis kunt komen in jezelf.

Voor mijn volledige aanbod klik op www.praktijkzonlicht.nl  

Lees mijn blogs:

Verbinden of niet?

Als mens zijn we gewend om in groepen te leven. We zijn

Lees verder

Nieuwe maan Ritueel

Wat is de Nieuwe maan eigenlijk? Tijdens deze maanfase is de maan

Lees verder

Licht en donker

Je licht omarmen is niet niks. Je donker omarmen is écht next

Lees verder
Integratieve massage

Integratieve massage

Woordeloos helen door een aanraking. Een zachte, liefdevolle aanraking. Hoe zou dat

Lees verder

Vragen of meer weten?

Vul het onderstaande formulier in. Ik neem contact met je op.
Bellen kan ook: 06 14 58 60 52, ik sta je graag te woord.

Menu
X