Leonie van der Zon

Leonie van der Zon
06 14 58 60 52
info@praktijkzonlicht.nl

Mijn naam is Leonie van der Zon. Ik werk als integratief masseur in mijn eigen praktijk genaamd Zonlicht.

Jouw lichaam weerspiegelt jouw innerlijk

Wist jij dat je lichaam weerspiegelt wat er in je leeft? Je lichaamshouding, je ademhaling, je ogen, je stem, hoe je beweegt en ook waar je lichaam gespannen is. Waar houd je vast? Al deze dingen tezamen geven een kijkje in je binnenste, hoe het écht met je gaat. Hiervan gaat mijn hart open. Wat maakt het dat je je nu zo voelt? Dat je nu zo bent? Er is altijd een reden waarom mensen worden zoals ze zijn.

"Je voert je eigen praktijk en hebt het plezier van samen zijn"

Integratieve massage

Integratieve massage is een ontspanningsmassage waarbij je lichaam eerst in beweging wordt gebracht door het ritmisch te schudden, wiegen, rollen en rekken. Daarna maak ik gebruik van warme olie en masseer ik met volle, rustige strijkingen afgewisseld met diepere knedingen en fricties. Deze combinatie ontspant zowel de huid als spieren en haalt je meer uit je hoofd. Ik maak contact met de energie die door jou heen stroomt en voel de blokkades die aanwezig zijn.

Je kunt meer lezen over de verscheidene vormen van massage die ik aanbied in de blogs die ik schrijf.
Deze blogs kun je hier vinden en lezen. 

Kwaliteit en professionaliteit

Mijn interesse in mensen, maar vooral ook wat ik bij ze voel heeft me gebracht waar ik nu ben. Werkzaam als gewaardeerd masseur met compassie, oprechte aandacht en professionaliteit richt ik me tijdens de massage altijd op de heelheid van jou als mens. In zachtheid bij jou, met ruimte voor wat er zich aandient.

Onze ruimtes

Ik werk in het instituut Sansoma en maak gebruik van ruimtes die rust en sereniteit in zich dragen. Er is voldoende privacy zodat je echt kunt ontspannen en thuis kunt komen in jezelf.

Ik werk op woensdagmiddag en -avond en op vrijdagmiddag en -avond.

Voor mijn volledige aanbod klik op www.praktijkzonlicht.nl  

Vragen of meer weten?

Vul het onderstaande formulier in. Ik neem contact met je op.
Bellen kan ook: 06 14 58 60 52, ik sta je graag te woord.

Menu
X