Marjolein van Heusden

Marjolein van Heusden

Marjolein van Heusden
06 28 06 32 75
marjolein@maitriyoga.nl


Welkom bij de yogalessen gegeven door Marjolein van Heusden.
Ik geef met hart en ziel les in zowel hatha yoga als raja yoga. Daarnaast ben ik een bevlogen kinderyogadocente. Ik noem het dan 'spelen met yoga'. Yoga geeft je flexibiliteit, positieve energie en je staat krachtiger en liefdevoller in het leven. Dat gun ik iedereen!

Neem gerust contact met me op voor meer informatie of om je aan te melden. Iedereen is van harte welkom.

Lieve groet en Namaste

Ervaringen van leeringen

"Door de lessen bij Marjolein word ik elke keer herinnerd aan lief te zijn voor mezelf"

"Ik voel me altijd zo blij als ik uit de yogales kom, dat werkt de hele dag door"

"Ik was altijd moet en heb nu weer energie en zin om van alles te ondernemen"

JA, IK DOE MEE en meld mij aan voor een (proef)les!!

"Hatha yoga is een combinatie van lichaamshoudingen, meditatie en bewustzijnsontwikkeling"

Welkom bij de hatha yoga lessen op donderdagavond

Door de beoefening van Hatha yoga, krijg je meer aandacht voor wat je doet in je leven, ervaar je minder stress en voel je je verbonden met jezelf en de omgeving. Je hebt minder last van de belemmeringen in het leven en krijgt meer energie. Je wordt je bewuster van je Lichaam, je gedachten en je gevoel.

Hatha Yoga is een combinatie van lichaamshoudingen, meditatie en bewustzijnsontwikkeling:

  • Lichaamshoudingen (asana’s)
    Er worden yogaoefeningen gegeven en uitleg hoe je deze oefeningen op een correcte manier kan uitvoeren, zodat de energie beter door je lichaam kan stromen en je aandachtig aanwezig kunt zijn in de oefening;
  • Meditatie
    Door geleide visualisaties worden gedachten tot rust gebracht en word je één met jezelf en de ruimte om je heen. Je leert hoe je kan mediteren zodat je dit ook thuis kunt beoefenen.  
  • Bewustzijnsontwikkeling
    Er wordt telkens een yogathema in de les besproken. Deze thema's zijn gerelateerd aan de klassieke yogafilosofie waarbij er veel wijsheden gegeven worden om dichter bij jezelf en in verbinding met het leven te staan.

Hatha yoga is voor iedereen, dus jong en oud, fit nog niet fit, beginner of gevorderde,
iedereen is welkom in deze les.

Elke donderdagavond van 20.30 tot 22.00 uur.
Kosten: € 10,- per les

JA, IK MELD ME AAN!!

Yoga voor Kinderen

Kinderyoga is spelen met yoga

Een Yogales is leuk, we ervaren rust en worden er blij van. We doen yoga oefeningen, bewustzijns-oefeningen, leren mediteren en filosoferen over het leven. Kinderyoga is voor iedereen. Ieder kind mag zichzelf zijn en krijgt voldoende aandacht in de les.

Ik had vaak buikpijn, maar nu heb ik geen buikpijn meer, Terence 11 jaar
Ik kan me veel beter concentreren op school, Evelien 12 jaar
Ik kan helemaal mezelf zijn als ik in de yogales ben, Sita 9 jaar
Ik kan nu veel beter slapen, freyke 9 jaar
Vroeger was ik een grote vulkaan en nu ben ik maar een klein vulkaantje meer, Sita 8 jaar
Ik ben gevoelig maar heb geleerd hoe ik nu beter in mijn kracht kan staan, Lara 13 jaar

Kom je ook op kinderyogales? Alle kinderen zijn welkom van 6 tot 14 jaar. Kom naar onze proefles en ervaar met ons hoe we spelenderwijs samen in de yogales zijn:

Open les op internationale yogadag 21 juni 15.30 - 16.30 uur

Elke donderdagmiddag kinderyogales van 15.30 tot 16.30 uur

JA, IK MELD ME AAN VOOR EEN PROEFLES!

Facebook: Maitri Kinderyoga

Onze ruimtes

Ik verzorg mijn yogalessen bij Instituut Sansoma en werk in grote en serene ruimtes. Er is ruimte voor iedereen en je kunt even rustig bijkomen van de dag. Loop gerust alvast binnen voor een kopje thee of koffie. Je bent van harte welkom.

Vragen of meer weten?

Vul het onderstaande formulier in. Ik neem contact met je op.
Bellen kan ook: 06 28 06 32 75, ik sta je graag te woord.

Menu
X