Helga Sturkenboom

Helga Sturkenboom

Helga Sturkenboom
06 - 23 29 49 69
www.praktijkavana.nl

Wist u dat?

Wat de rol kan zijn van gedachten en gevoelens …en het ontstaan van fysieke klachten? Wat heeft de klacht mij te vertellen?

Stress of een hoofd vol gedachten kunnen ziekmakend zijn en manifesteren zich uiteindelijk vaak in lichamelijke klachten zoals bijv. hoofdpijn, blessures, vermoeidheid, slaapproblemen of buikpijn. Vaak is de klacht slechts een symptoom van iets wat eronder ligt.

Je lijf als perfecte thermometer….Je lijf is slimmer dan je hoofd. De richtingaanwijzer die jou precies vertelt welke kant je op wil. Daar waar we met het hoofd geen “nee” zeggen, gaat ons lichaam het voor ons doen. Is er iets in jouw leven dat om aandacht vraagt zodat je jouw kwaliteit van leven kan gaan verbeteren.

Overtuigingen, blokkades en oude patronen kunnen vastzitten in je gedachten én in je lichaam, opgedaan in wat je hebt meegemaakt in bijv. je jeugd, je relatie, je werk ed. (Deze kan je ook hebben meegenomen uit je vorige levens…) Wil je graag onderzoeken waar deze vandaan komen?

Aandacht voor jeZelf!

Ik begeleid en ondersteun je met het oplossen van jouw lichamelijke en emotionele uitdagingen, zodat je meer inzichten, innerlijke rust en balans ervaart.

Ik maak daarbij gebruik van diverse holistische, energetische behandelmethodes…

"Lichamelijke en emotionele uitdagingen in ons lichaam en in ons denken zijn niet onze vijanden. Ze zijn een uitnodiging om dichter bij onszelf te komen…”

Aanbod

  • Magnetiseren
  • Essential Chakra Healing massage
  • Metamorfose massage
  • Aura & Chakra Healing
  • Dorn therapie
  • Breuss massage
  • AromaTouch techniek
  • NLP – Neuro Linguïstisch Programmeren
  • 4 hands Healing (met André Birkhoff)

Uiteraard bij twijfel van de klachten, eerst een bezoek bij de huisarts. De behandelingen zijn niet bedoeld als vervanging, ze zijn bedoeld als ondersteuning.

Zoals ik het zie...

* Het is niet wat je doet, het is hoe je het doet

* Het is niet wat je bekijkt, het is hoe je het bekijkt

* Het is niet hoe het leven is, het is hoe jij het leeft

Onze ruimtes

Ik werk bij instituut Sansoma en maak gebruik van de ruimtes daar. Ze zijn rustig, schoon en zeer uitnodigend. Bel of mail me gerust voor een afspraak. 

Vragen of meer weten?

Vul het onderstaande formulier in. Ik neem contact met je op.
Bellen kan ook: 06 - 23 29 49 69, ik sta je graag te woord.

Menu
X