Maaike Storm van ’s Gravesande

Maaike Storm06 25 02 21 62mail Maaike

Mijn naam is Maaike Storm van ’s Gravesande en Praktijk Storm is de naam van mijn praktijk.

Daar waar woorden te kort schieten om uit te drukken wat er in je leeft, kan beweging enorm bevrijdend zijn

Ik ben werkzaam binnen de lichaamsgerichte psychotherapie waarbij core energetische therapie mijn basis vormt. Dit is een benadering voor persoonlijke groei waarbij de mens wordt gezien als een geheel van geest, verstand, lichaam, wil en emoties. Core energetische therapie brengt je op een prettige manier weer in contact met je lichaam en je energie. Het brengt inzicht, vergroot je zelfbewustzijn en maakt dat je vanuit vertrouwen in jezelf en anderen kunt leven.

‘Beweging, zowel letterlijk als figuurlijk, is wat mij drijft’

Volwassenen

Beweging, zowel letterlijk als figuurlijk, is wat mij drijft. Van oorsprong ben ik ergotherapeut en bewegingswetenschapper. Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met uiteenlopende vragen, kijk naar de hele mens en betrek daarbij altijd wat er in zijn of haar leven werkelijk speelt.

Reeds vele jaren ben ik werkzaam in de revalidatie en begeleid en behandel mensen met diverse hulpvragen die voortkomen uit neurologische-, orthopedische- en ook somatisch onbegrepen lichamelijke klachten (solk).

Sinds enkele jaren werk ik daarnaast ook als core energetisch therapeut. Ik ben iedere keer weer onder de indruk van de kracht van dit werk. Het brengt lucht en ook bewustzijn wanneer je je lijf laat spreken, wanneer spanningen en emoties die daarin opgeslagen liggen naar buiten mogen komen. Dit maakt dat je je vrijer gaat bewegen, oude patronen gaat loslaten en andere keuzes gaat maken vanuit geloof in eigen kracht en in je eigen kwaliteiten. Ik begeleid je hierbij met kunde en liefde.

Wil je meer lezen over core energetische therapie? Klik dan op deze link.

Kinderen

De relatie tussen ouder en kind kan onder spanning komen te staan door verschillende oorzaken. Het kan zijn dat een kind niet lekker in zijn vel zit of bijvoorbeeld dat jij onzeker bent over je rol als ouder. Tijdens mijn opleiding tot core energetisch therapeut maakte ik kennis met lichaamsgericht werken voor ouders en kinderen. OKI-B bleek de ontbrekende schakel tussen ‘core’ en mijn passie voor het werken met kinderen en ouders.

OKI-B (Ouder Kind Interactie-Bewegingsspel) is een methode die je inzicht geeft in de patronen in de interactie tussen jullie beiden en het geeft direct handvatten om te ervaren hoe dit anders kan. Bij OKI-B gaan ouder en kind samen spelen: samen voeren jullie verschillende vormen van bewegingsspel uit en je ervaart daarmee ‘aan den lijve’ jullie interactie. Dit wordt ondersteund door het kijken naar video-opnamen op basis waarvan doelen worden gesteld.

Onder professionele begeleiding leer je samen met je kind de band te verbeteren, zodat het contact met elkaar met plezier en liefde kan worden ervaren. Daarin bouwen jij en je kind vertrouwen in jullie zelf en vertrouwen in elkaar op. Het raakt mij iedere keer weer wanneer door zoiets eenvoudigs als bewegingsspel de verbinding tussen ouders en kind verdiept.

Naast individuele sessies OKI-B zijn er ook groepsbijeenkomsten, de OKI DOKI spelgroep. De OKI DOKI-groep wordt vanaf 4 september 2019 elke woensdag van 10:00 tot 11:00 aangeboden met uitzondering van schoolvakanties. Je doet mee voor minimaal 6 bijeenkomsten en vervolgens zolang je zelf wilt.

GRATIS INTRODUCTIE BIJEENKOMST vindt plaats op: 4 september van 10:00 tot 11:00 uur

Lees er hier meer over. Bel of mail me gerust voor meer informatie.

De eerste keer (4 september) is gratis deelname. Daarna zijn de kosten € 95 (voor 6 bijeenkomsten).

 Wil je meer lezen over OKI-B? Klik op deze link.

Kwaliteit en professionaliteit

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging SBLP en sta ik als registertherapeut ingeschreven bij het RBCZ.

Mijn sessies vallen onder ‘alternatieve geneeswijzen’ en daarbinnen onder ‘psychotherapie’. Je kunt de AGB codes van mijn praktijk noemen bij jouw zorgverzekeraar.AGB Code Zorgverlener: 9010 4919AGB Code Onderneming: 9006 4215

De facturen voor de sessies kun je declareren via je aanvullende verzekering. De hoogte van de vergoeding hangt af van bij wie je verzekerd bent en van de manier waarop je aanvullend verzekerd bent.

Vragen of meer weten?

Vul het onderstaande formulier in. Ik neem contact met je op.Bellen kan ook: 06 25 02 21 62, ik sta je graag te woord.

NaamE-mailBerichtVerzenden