Irene Sievers

Irene Sievers


Mijn naam is Irene Sievers en ik ben docente Zhineng Qigong. Tevens ben ik natuurgeneeskundig therapeut en trotse eigenaar van Praktijk Terug naar Evenwicht.

Evenwicht in het leven

In evenwicht zijn, daar draait het in het leven om. Helaas zijn er veel externe en interne factoren waardoor we uit ons evenwicht raken, met fysieke en emotionele klachten als gevolg. Zhineng Qigong kan helpen om weer in balans te komen. De bewegingen zijn rustig en harmonieus, en de oefeningen zijn voor jong en oud geschikt.

"Leven is als fietsen. Om je evenwicht te bewaren, moet je in beweging blijven" (Albert Einstein)

Chinese bewegingsleer

Qigong is een Chinese bewegingsleer en is meer dan 5000 jaar oud. Het wordt ook wel beschouwd als meditatie in beweging. Het regelmatig beoefenen van Qigong zorgt voor een optimale verbinding tussen lichaam en geest. Door de fysieke bewegingen gaan de meridianen (energiebanen) volledig open en kan de Qi (energie) vrijelijk door het lichaam stromen. Hierdoor wordt je je gaandeweg steeds bewuster van hoe je lichaam aanvoelt en waar zich energie blokkades bevinden.

Het mentale resultaat van de oefeningen uit zich vooral in een meer gebalanceerde omgang met werkdruk, spanning en tegenslag in het dagelijkse leven. Je zult beter in staat zijn aan te voelen wat je, zowel fysiek als mentaal, nodig hebt om in balans te blijven en vanuit je vernieuwde staat van bewustzijn daar ook telkens voor kiezen.

Mijn aanbod in Zhineng Qigong

Ben je op zoek naar meer rust, ruimte en energie in het dagelijks leven?
Dan is Zhineng Qigong echt iets voor jou!

In november 2019 zal ik een 5-wekelijkse introductiecursus aanbieden.
Wil je meer informatie hierover?

Stuur me dan een email: info@terugnaarevenwicht.nl


Ook organiseer ik samen met mijn Qigong collega Annemiek Groen verschillende dagworkshops waarin we Zhineng Qigong combineren met de 5 elementenleer uit de traditionele Chinese geneeskunde!

De eerstvolgende dagworkshop is op zaterdag 12 oktober en staat in het element Aarde.
De dag duurt van 10.00 uur tot 16.00 uur en is geheel verzorgd met een gezonde lunch, koffie/thee/water en tussendoortjes.

Verwen jezelf en schrijf je nu in. Mail naar info@terugnaarevenwicht.nl

Of bezoek www.inbalansmetqi.nl voor meer informatie

De ruimte: Paidi

We werken in een ruimte die voor iedereen makkelijk toegankelijk is. Ook voor mensen die wat slechter ter been zijn. Het is een grote ruimte waardoor we veel bewegingsvrijheid hebben. Rust en plezier staan in deze ruimte centraal. Ik zie ernaar uit om je te ontmoeten. Tot binnenkort!

Vragen of meer weten?

Vul het onderstaande formulier in. Ik neem contact met je op.
Bellen kan ook: 06 20 31 02 38, ik sta je graag te woord.

Menu
X