Huidzorg bij Sansoma

Huidzorg bij Sansoma


Huidzorg bij Sansoma

085 876 91 71
huidzorg_sansoma@outlook.com

Nu ook bij Sansoma een heerlijke en bijzondere huidverzorging. Tijdens de behandeling is er plek voor jezelf. Even rust, even niets, even verwend worden en met een verzorgde huid weer naar huis. Wie wil dat nou niet? Maak kennis met een van de huid verbeterende behandelingen van PCA Skin.

Natuurlijk oud worden en er goed uitzien.

Gezichtsverzorging voor huidverbetering.
De specialist bij Sansoma is gespecialiseerd in gezichtsverzorging gericht op verbetering van de huid op de korte en lange termijn. De huidspecialiste van Sansoma biedt in het bijzonder behandelingen voor het vertragen van het verouderingsproces, het verhelpen van acne, het vervagen van pigmentvlekken en het verminderen van littekens.

"Een facelift zonder te snijden"

Retinol behandeling en bindweefsel massage

Tijdens de Retinol behandeling wordt er een peeling van maar liefst 6% aangebracht. De behandeling is pijnloos. De huid kan wel enkele dagen na de behandeling lichtgevoelig zijn. De peeling zorgt ervoor dat de huid zich weer als een jonge huid gaat gedragen en zal zorgen voor een afstoot van dode huidcellen. De huid vernieuwd zich met een versteviging van de huid als resultaat.

Een bindweefselmassage heeft als doel de opbouw van het bindweefsel te stimuleren en hiermee een zichtbare huidverbetering te bewerkstelligen. De behandeling verhoogt de doorbloeding, stimuleert celvernieuwing, vermindert littekens en verstevigt de huid. Deze behandeling is vanaf het 30ste levensjaar een echte aanrader.

Behandelingen: pigmentvlekken, littekens en puistjes weg

De behandelingen worden volgens een tevoren besproken behandelplan uitsluitend uitgevoerd door een medisch gecertifieerde huidspecialiste. Ook de producten waarmee gewerkt wordt zijn alleen verkrijgbaar bij bevoegde huidspecialisten. Naast reguliere gezichtsverzorging biedt Sansoma vijf specifieke behandelingen, die eventueel in combinatie kunnen worden uitgevoerd.

Retinol peel
Retinol is een stof die zich kan binden aan onze huidcellen, waardoor deze geactiveerd worden. Als gevolg daarvan heeft retinol een verjongend effect op de huid. Na een retinol peel is er een zichtbare vermindering van kraaienpootjes en rimpeltjes rondom de mond waarneembaar. De 6% retinol die tijdens de behandeling in de huid wordt aangebracht zorgt voor een afstoot van dode huidcellen waarna de huid sneller vernieuwt en wordt verstevigd.

Salicyl peel
De salicyl peel is in het bijzonder gericht op het behandelen van een onzuivere huid met puistjes en/of mee-eters. De peeling bestaat uit drie opeenvolgende stappen: een grondige reiniging, manuele lymfedrainage en, als laatste, een peeling op basis van het ontstekingsremmende salicylzuur.

TCA peel
De TCA peel, in verschillende concentraties, is gericht op het verminderen van een grove huidstructuur, pigmentvlekken, zonbeschadigingen en fijne rimpels. Daarnaast helpt deze peel voor het verminderen van (acne) littekens.

Bindweefselmassage
Een bindweefselmassage heeft tot doel om de opbouw van het bindweefsel te stimuleren en hiermee huidverbetering te bewerkstelligen. De behandeling verhoogt de doorbloeding van de huid, stimuleert celvernieuwing, verstevigt de huid en vermindert littekens na een kleine chirurgische ingreep.

Lymfedrainage
Een manuele lymfedrainage stimuleert de afvoer van vochtophopingen, waardoor zwellingen verminderen en bacteriën onschadelijk gemaakt worden. Een lymfedrainage is een effectieve aanvulling na een kleine chirurgische ingreep en bij een behandeling van acne.

Kosten

Anti Age Behandeling

  • Retinol peel (60 minuten)                                                                                                      € 145,-
    Reiniging, epileren, onzuiverheden verwijderen, massage,
    peel, dagverzorging
  • Retinol peel (30 minunten)                                                                                     € 89,-
    Reiniging, epileren, peel, dagverzorging

Acne behandeling
Salicyl peel (60 minuten)
Reiniging, onzuiverheden verwijderen, salicylzuur masker, dagverzorging                    € 99,-

Lymfe behandeling
Manuele lymfedrainage (45 minuten)
Reiniging, epileren, lymfedrainage, masker, dagverzorging                                               € 55,-

Reguliere behandeling
Klassieke gelaatsbehandeling (60 minuten)
Reiniging, epileren, onzuiverheden verwijderen, massage,
therapeutisch masker, dagverzorging                                                                                       € 89,-

Pigment behandeling
TCA peel (30 minuten)
Reiniging, peel, dagverzorging                                                                                                    € 149,-

Bindweefsel behandeling
Bindweefselmassage (45 minuten)
Reiniging, epileren, bindweefselmassage, masker, dagverzorging                                 € 55,-

Kom voor een gratis huidadvies naar de praktijk.

Kom voor een gratis huidadvies naar de praktijk en pak uw huid aan met een effectieve
behandeling afgestemd op uw wensen.
Vul onderstaand formulier in. We nemen contact met je op.
Bellen kan ook: 06 19 34 15 74, we staan je graag te woord.

Menu
X