Annelies van der Wissel

Annelies van der Wissel

Annelies van der Wissel
06 22 01 98 31
avdwissel@mac.com

Als holistisch masseur nodig ik je uit om te luisteren, voelen en ervaren wat je lichaam te vertellen heeft. Met behulp van aanraking en aandacht gaat energie stromen, waardoor er ontspanning en ruimte ontstaat. Hiermee opent het pad naar een verdieping in jezelf. Dit kan leiden tot nieuwe inzichten.

Een holistische massage kan je helpen

  • stappen te zetten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en innerlijke groei
  • bij uiteenlopende fysieke en psychische klachten
  • als je de verbinding met jezelf en je lichaam wil versterken of onderhouden
  • als je wilt leren luisteren naar je lichaam
  • als je behoefte hebt aan meer energie

Wees welkom en ontdek wat jouw lichaam te vertellen heeft 

Vanuit holistisch oogpunt geloof ik in de wijsheid en het zelfherstellend vermogen van je lichaam. Aanraking stimuleert tevens het geluksgevoel en heeft een positief effect op je gezondheid. Ik begeleid je graag op jouw pad.

"Met mijn handen laat ik de energie stromen in jouw lichaam"

Aanbod

Pad der verdieping
5 sessies voor € 380,-
In vijf sessies zijn we vaak al een eind op weg in het ontdekken wat jouw lichaam je wilt vertellen. Daarna kijken we samen wat jij eventueel nog nodig hebt. Een sessie duurt ongeveer 1,5 uur. Voor en na de massage neem ik samen met jou de tijd om te kijken waar je op dat moment staat.

Eenmalige massage
€ 82,50
Je bent ook van harte welkom voor een eenmalige massage. 90 minuten volledig voor jezelf waarin ik voor en na de massage met jou kijk waar je op dit moment staat.

Aanraken

Tijdens mijn massages maak ik gebruik van diverse technieken, variërend van klassieke massage, haptische massage, holistic pulsing, voetreflexmassage en reiki.

Wat anderen hebben ervaren

“Annelies laat je met haar aanrakingen naar binnen gaan. Ze laat je voelen wat er in je gebeurt.”

“Vroeger dacht ik altijd dat alleen met stevig masseren je iets kon bereiken. Annelies heeft me laten ervaren dat juist subtiele aanrakingen heel veel kunnen losmaken. Ze voelde feilloos aan wat mijn lichaam nodig had. Het meest bijzondere vond ik de pulsing, hiermee raakte ze iets in me waarvan ik niet wist dat het er zat.”

“Annelies luistert, voelt aan en laat zich leiden door wat je lichaam aangeeft. Ze stemt haar behandelingen af op wie er op haar bank ligt. Hierdoor is iedere behandeling anders en echt maatwerk.”

Verwen jezelf!

Een massage is een traktatie aan jezelf, gun jezelf de tijd en rust om hier voluit van te genieten. Bel of mail me voor meer informatie of het maken van een afspraak. 

Vragen of meer weten?

Vul het onderstaande formulier in. Ik neem contact met je op.
Bellen kan ook: 06 22 01 98 31, ik sta je graag te woord.

Menu
X