Marnix Lamers

Marnix Lamers

Marnix Lamers
06 15 05 08 24
marnix@wayra.nl
marnix@ourhumannature.co


Mijn naam is Marnix Lamers. Ik leef voor één ‘ding’: onze ware natuur vinden en daarmee spelen; en zo steeds meer de Nieuwe Aarde en Nieuwe Economie vormen, met elkaar.

Spelen met ‘wat er speelt’

Sinds eind 2013 woon ik met mijn gezin in het groene Doorn. Ik inspireer mensen, teams en organisaties om te creëren vanuit onze ware natuur, letterlijk en figuurlijk. Om het leven te zien als plek om voluit te spelen met wat er speelt. Mijn aanbod is dan ook één grote Creative Playground: transformatieworkshops & trainingen, en grotere projecten voor lokaal voedsel en zorgdragen voor water. 

"Wat speelt er? En wat wil er spelen? Geven we dat dan ook de speelruimte?"

Wayra voor teams en particulieren

Wayra is een Playground voor teams en individuen die echt willen communiceren en lachen:

Veel teams kunnen zoveel meer bereiken als ze de maskers en ruis loslaten. Daar help ik bij.

En het lachen…dat is een wonder van onze natuur. We gaan op een mooie neurobiologische reis waarin we loslaten, spelen, verbinden en toveren met de lach: Sanso-magic. Kortom, lachen is een serieuze zaak! Dit gebeurt op open avonden, zie de website van Wayra (MET ANDERE LINK:  http://wayra.nl/heel-heuvelrug-lacht


Een Rooted Economy gebaseerd op onze ware natuur

Our Human Nature is een Playground voor het werken aan een ‘Rooted Economy’: een economie die geworteld is in onze ware natuur, en in de samenleving: dus met meer lokaal voedsel, en met meer zorg voor waterkwaliteit. 

Zo bereiden we nu enkele voedselbossen voor op de Heuvelrug. Plekken waar de natuur lekker en gezond voedsel produceert (zoals bessen, zaden, noten, fruit), in een kortere, meer betrokken voedselketen, met minder inspanning van mensen, zodat we meer kunnen genieten. 

Ook gaan we fysiek een Creative Playground realiseren, een inspirerende plek voor transformatie.

Zie verder www.ourhumannature.co

Vragen of meer weten?

Vul het onderstaande formulier in. Ik neem contact met je op.
Bellen kan ook: 06 15 05 08 24, ik sta je graag te woord.

Menu
X