Hanneke Megens

Hanneke Megens

Hanneke Megens
06 40 98 74 72
info@hannekemegens.nl


Mijn naam is Hanneke Megens en ik begeleid vrouwen tijdens hun zwangerschap en in de periode na hun bevalling. Deze begeleiding maakt het mogelijk dat ze vol zelfliefde, vrijheid en plezier kunnen kiezen voor dat wat bij hun past. Op deze manier kun je met een gelukzalig gevoel terugkijken op deze bijzondere periode die je voor altijd bij blijft.  

Tijdens je zwangerschap komt je hele leven opnieuw voorbij

Tijdens je zwangerschap komt je hele leven opnieuw voorbij, alles komt er in samen. Je komt jezelf tegen, je geniet, je bent gevoeliger, je maakt je zorgen, je bent blij met het fantastische nieuwe leven dat in je groeit en nog veel meer. Ook heeft je omgeving vaak een mening klaar; waar je moet bevallen, hoe groot je buik is, wat je aan hebt, wat je eet. Dit maakt het een mooie maar ook zeer intensieve periode. 

"Als je jezelf alle liefde geeft die je verdient kan je dat ook delen met de wereld om je heen"

Zwangerschapsyoga en -begeleiding

Ik ben er voor je zodat je gezien en gehoord wordt en de zorg krijg die je nodig hebt. Zwangerschapsyoga, zwangerschapsbegeleiding in de vorm van zwangerschapscoaching, zwangerschapsmassage en voedingsadvies. Als doula bij je bevalling en ook postnataal ben ik er voor je, zodat je er niet alleen voor staat. Daarnaast geef ik yoga en stilte retreats waarin er alle aandacht is voor jou.

Lees er meer over in mijn blog.

www.hannekemegens.nl
www.avontuurvanheerlijkleven.nl
www.avontuurvanveertigweken.nl

Vragen of meer weten?

Vul het onderstaande formulier in. Ik neem contact met je op.
Bellen kan ook: 06 40 98 74 72, ik sta je graag te woord.

Menu
X