Jill Yohai

Jill Yohai

Jill Yohai
06 21 40 09 82
info@inchange-advies.nl


Mijn naam is Jill Yohai. Betrokkenheid en interesse in mensen. Deze twee kernwoorden geven de essentie weer vanuit waar ik werk. Graag stel ik mijzelf en Inchange aan jou voor.

Jill Yohai
Ik werk als therapeut en coach en ben eigenaar van InChange Advies voor Mens en Organisatie. Ik begeleid mensen op een persoonlijke manier die bij hen past. Bij mijn werk maak ik gebruik van mijn kennis/kunde, intuïtie en levenservaring om je verder te helpen, om scherp te krijgen wat je drijft en wat jouw talent is. Of om je te helpen met een persoonlijke vraag of dilemma.

Mijn specialisaties zijn psychische problematiek, burn-out, rouwverwerking, hoog sensitiviteit (HSP), hoogbegaafdheid, adhd, autisme, bore-out, relatie- en baanverlies, zingevingsvragen, leeronderzoek, vaardigheidsonderzoek, relatie onderzoek, empowerment en diversiteitsvragen.

'Echte verandering komt van binnenuit'

Inchange Advies voor Mens en Organisatie 
Inchange is een praktijk waar Gestalttherapie, Coaching, Paardencoaching en Re-integratie centraal staan. InChange is werkzaam in de regio's Doorn, Zeist, Nieuwegein, Utrecht, Gorinchem, Dordrecht en Rotterdam. Inchange richt zich op particulieren, werkzoekenden en professionals met levens- en werkvragen. Maar ook opdrachtgevers uit het bedrijfsleven, de overheid en re-integratiebranche weten de weg naar Inchange goed te vinden. Op www.inchange-advies.nl kun je hier meer over lezen. 

"Je voert je eigen praktijk en hebt het plezier van samen zijn"

Achtergrond

Ik heb een Veranderkundige en Changemanagement achtergrond (Open Universiteit en Sioo). Door mijn grote interesse in mensen en mijn wens om persoonlijk te begeleiden ben ik mij 17 jaar geleden gaan bekwamen in coaching. Ik ben onder andere geschoold in Verandermanagement, Loopbaanbegeleiding, Coaching, Coaching met paarden en Familie en Organisatieopstellingen. Aansluitend heb ik een vierjarige opleiding tot Gestalttherapeut afgerond om clienten vanuit contact bij te staan bij dieperliggende vragen die bij hen leven. Gestalt therapie is 'de therapie van contact maken'.

Aanbod InChange

Als je op de links van de disciplines klikt, word je doorgestuurd naar de site van mijn praktijk. Zoals je hebt gelezen werk ik onder andere bij Sansoma in Doorn en huur daar een mooie ruimte waar we samenkomen. 

Paardencoaching InChange

De paarden hebben een speciale plek in mijn praktijk. Ik begeleid individuen en teams met behulp van mijn eigen paarden, zij zijn fantastische meta-coaches en doen dit sinds 11 jaar met plezier binnen InChange. Met de paarden help ik je op diepere niveau's, zodat je psychisch, emotioneel en lichamelijk meer bewustzijn ontwikkelt.

Ervaring client paardencoaching
'Door de paardencoaching en Jill's begeleiding heb ik inzicht gekregen in mijn eigen patronen en houding. Door de oefeningen met de paarden werd het voor mij echt beeldend gemaakt en ben ik mij bewuster geworden van onderliggende oorzaken. Hierdoor kan ik beter aanvoelen wat ik nodig heb. Paardencoaching bij InChange heeft mij verder geholpen in mijn proces!'

Meer informatie?

Wil je weten wat ik voor mensen kan betekenen? Kijk gerust op www.inchange-advies.nl maar persoonlijker contact vind ik leuker om zo te horen wie jij bent, waar jouw aandacht naar uitgaat en of wij iets voor elkaar kunnen betekenen.

Sta je open om te verbinden en wil je een keer ont-moeten?

Jill Yohai

Vragen of meer weten?

Vul het onderstaande formulier in. We nemen contact met je op.
Bellen kan ook: 06 21 40 09 82, we staan je graag te woord.

Menu
X