Maartje van Driel

Maartje van Driel

Maartje van Driel
06 - 17 26 30 11
info@ineenanderlicht.nl
www.ineenanderlicht.nl


Mijn naam is Maartje van Driel. Ik werk vanuit mijn praktijk voor integratieve psychotherapie “In een ander licht’. In mijn praktijk heb ik diverse manieren van werken waaronder innerlijke kindwerk, systemisch werk, familieopstellingen, trauma therapie, emdr, tre, therapie na seksueel misbruik en lotgenotengroep.

Een krachtige therapievorm

Integratieve psychotherapie is een krachtige therapievorm, die ingezet kan worden voor een grote diversiteit aan problemen bij zowel emotionele en psychische problemen als psychosomatische klachten en bij traumaverwerking.

"Inzicht in de patronen uit de kindertijd
zorgt voor meer (zelf)compassie"

Integratieve psychotherapie

Bij integratieve psychotherapie gaan we ervan uit dat gewoonten en overtuigingen zijn ontwikkeld in de kindertijd. De meeste gewoonten die we hebben ontwikkeld zijn onbewust geworden en ondersteunen ons in ons dagelijks leven.

Helaas hebben we ook gewoonten ontwikkeld die niet functioneel zijn en waardoor problemen kunnen ontstaan, zoals bijvoorbeeld bij onverwerkte emoties, vastlopen in relaties, problemen met eigenwaarde, angsten, paniek, stress, depressie, co-dependentie en relatieverslaving en het niet goed verwerken van traumatische gebeurtenissen zoals huiselijk geweld en seksueel misbruik

De oplossingen in jezelf
In de therapiesessies werk ik samen met jou aan het leren herkennen van belemmerende overtuigingen, gewoonten en patronen en te deze transformeren van destructief naar constructief gedrag.

Ook kunnen we samen werken aan het verwerken van traumatische gebeurtenissen in je leven.

Door de therapie zal je meer zelfliefde en zelfregie gaan ervaren.

De oplossingen heb je al in jezelf, de mogelijkheden om ze te vinden zijn er misschien niet altijd. Met een scala aan methodieken wordt het mogelijk om oplossingen te vinden en een diepgaande blijvende verandering te bewerkstelligen.

Kwaliteit en professionaliteit

Methoden binnen de integratieve psychotherapie:

  • Innerlijk kind therapie
  • Trauma therapie
  • Familieopstellingen
  • EMDR
  • TRE
  • Lotgenotengroepen

De ruimte

Ik werk binnen het instituut Sansoma in een mooie en rustige ruimte waar je veilig bent en ruimte kunt maken voor je eigen proces. 

Vragen of meer weten?

Vul het onderstaande formulier in. We nemen contact met je op.
Bellen kan ook: 06 17 26 30 11, we staan je graag te woord.

Menu
X