Ellen Abbringh

Ellen Abbringh06 13 26 34 68info@ellenabbringh.nlwww.ellenabringh.nl

Mijn naam is Ellen Abbringh. Ik werk als vitaliteits- en leefstijlcoach en Master Oersterk coach. Daarnaast ben ik runningtherapeut en wandelcoach. 

Persoonlijk heb ik mogen ervaren wat het voor je lichaam en geest doet als je goed voor jezelf zorgt. Deze ervaring wil ik graag uitdragen aan anderen.

“Tot je veertigste zorgt je lichaam voor jou, na je veertigste moet jij voor lichaam zorgen”

Na je veertigste…

Na je veertigste vinden er zowel fysiek als emotioneel veranderingen plaats. Er breekt een nieuwe fase aan. Je wordt misschien wat dikker, of wat grijzer en je lijf doet niet altijd meer wat eerder zo vanzelfsprekend was. Voor vrouwen klopt de overgang aan de deur. Je twijfelt misschien over je carrière, hebt meer zorgtaken te vervullen en je kinderen gaan het huis uit.

Een goede gezondheid: een fit lichaam en een gezonde geest, zorgen dat je het leven voluit kunt blijven leven. Ook als je wat ouder wordt. Graag begeleid ik jou richting een vitale leefstijl op het vlak van body (voeding, bewegen, slapen, ontspanning) en mind (focus, verbinding, zingeving).

Mijn coaching vindt vaak plaats in de mooie bossen van de Utrechtse Heuvelrug, want in de beweging en de natuur zijn vaak de antwoorden te vinden.

Ik hoop je te mogen ontmoeten.

Aanbod

  • Vitaliteits- en leefstijlcoaching
  • (Oersterk) voedingsadvies
  • (Oersterk) gewichtsbegeleiding
  • Vegan detox
  • (sport) Vasten
  • Runningtherapie
  • Wandelcoaching

Kwaliteit en professionaliteit

Ik volgde de HBO opleiding Toegepaste Huishoudwetenschappen, de opleiding runningtherapie, de Mark academy voor vitaliteits en leefstijlcoach en de Master Oersterkcoachopleiding.

Ik ben (post) HBO  geregistreerd vitaliteits- en leefstjlcoach en ik sta ingeschreven bij de beroepsvereniging voor leefstijlcoaches: de BLCN

Vragen of meer weten?

Vul het onderstaande formulier in. Ik neem contact met je op.Bellen kan ook: 06 13 26 34 68, ik sta je graag te woord.

NaamE-mailBerichtVerzenden