Gabriëlle Buys

Gabriëlle Buys

Gabriëlle Buys
06 – 398 494 59
gabrielle@gabsatelier.nl
http://gabsatelier.nl/


Hallo, ik ben Gabriëlle Buys en ik verzorg bij Sansoma met veel enthousiasme creatieve, intuïtieve workshops. Dan kun je denken aan Chakramandala-tekenen, intuïtief schilderen, Soul Collages maken en werken met klei.

GAB's Atelier

Ik ben eigenaar van GAB’s Atelier, een creatieve plek waar ik kinderen, jongeren en volwassenen (weer) in aanraking wil brengen met hun creativiteit. Uit je hoofd en in je hart en handen; met veel plezier aan de slag met diverse beeldende technieken, via eenvoudige oefeningen. Ik wil iedereen, die er behoefte aan heeft, laten ervaren hoe heerlijk, rustgevend en vervullend het is om te creëeren!

Daarnaast wil ik mensen laten ervaren hoe bijzonder het is om erachter te komen wat bijvoorbeeld Chakra-mandala’s, heelbeelden en collages je te vertellen hebben; want de werkstukken die je maakt hebben vaak ook nog een verborgen schat aan inzichten; hoe mooi is dat als je die leert ont-dekken?!

"Enthousiasme, blijheid, creativiteit, openheid en zelfreflectie zijn termen die bij mij passen en ik deel ze graag met jou"

Kwaliteit en professionaliteit

Ik ben van origine creatief opgeleid en al jaren werkzaam als Grafisch ontwerper (GABgrafisch.nl).

Naast mijn creatieve werk heb ik altijd al een grote interesse gehad voor persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit. Ik heb hierin meerdere opleidingen gevolgd, waaronder Persoonlijke Ontwikkeling & Professionele Communicatie, Kunstzinnig Dynamisch Coachen, Tekenen met kinderen en de SoulCollage® facilitator-training.

Door al deze opleidingen en trainingen is er een nieuwe passie ontstaan om creativiteit en persoonlijke ontwikkeling samen te voegen in cursussen en workshops waarin het plezier van creëeren en zelfinzicht centraal staan. Deze passie komt tot uiting in de creatie van GAB's atelier. 

Aanbod

Binnen Sansoma bied ik de volgende workshops, cursussen en trainingen aan:

 • Chakra-mandela tekenen (cursus). Lees er hier meer over.
 • Workshopserie: Tekenen/Schilderen met Ziel & Zaligheid

  Bij deze creatieve workshops kan je je met ziel en zaligheid uitleven met o.a. acrylverf, ecoline, collagemateriaal en kleurpotloden . Als je het moeten en de hoge lat thuislaat kan je hier in het Creatief Atelier van Sansoma met veel plezier experimenteren met deze materialen en zien wat er voor moois onder je handen kan ontstaan, als je je ziel en zaligheid erin legt. Kom het ervaren!

  Start op vrijdag 3 juli 2020 van 14.30 – 16.30 uur.
  Daarna 24 juli, 14 augustus, 4 september en 2 oktober 2020 van 10.00 tot 12.00 uur.

  Kosten € 27,50 per workshop; als je voor alle 5 workshops inschrijft: € 125,-

  Lees hier meer over de inhoud van iedere workshop.
 • Training 'Van Wens naar Werkelijkheid'
  Jouw wens sluimert al een tijdje en komt regelmatig aan de oppervlakte. Wil je die wens werkelijkheid laten worden en heb je behoefte om in beweging te komen?
  Dan bieden wij je een dag de tijd en ruimte om je wens te onderzoeken door middel van kunstzinnig werk met creatieve opdrachten en opstellingen, o.a. een familieopstelling en een tafelopstelling.
  In een kleine groep (maximaal 8 personen) ben je intensief bij elkaars proces betrokken. Met deze training krijg je zicht op hoe je je wens kan gaan leven. Kom in beweging, zet je eerste stap bij ons en ga met nieuwe inzichten naar huis!
  Deze trainingsdag wordt verzorgd door Daphne Kaffka en Gabriëlle Buys

  Kosten €99,- inclusief lunch, koffie en thee.

Onze ruimtes

Er zijn veel mooie en lichte ruimtes beschikbaar binnen Sansoma waar we kunnen werken. Ruim uitgezet, schoon en goed verzorgd. Ik voel me er op mijn gemak en dat maakt dat ik met nog meer plezier de workshops en trainingen verzorg op deze plek.

Wees van harte welkom bij een van mijn creatieve workshops of cursussen! En heb je vragen of wil je meer informatie, bel mij gerust.

Vragen of meer weten?

Vul het onderstaande formulier in. Ik neem contact met je op.
Bellen kan ook: 06 – 398 494 59, ik sta je graag te woord.

Menu
X