Core Energetica is een therapievorm die past binnen de lichaamsgerichte psychotherapie. Het is een apart onderdeel binnen de psychotherapie met een stevige grondslag in de wetenschap en een breed theoretisch fundament. De therapie richt zich op het lichaam en bij Core Energetica richten wij ons ook op de energiestroom.

De lichaamsenergie die normaal gesproken vrij stroomt, raakt soms geblokkeerd. Wij noemen dit energieblokkades. Energieblokkades hebben een verregaande vervreemding van jezelf tot gevolg. Je raakt het contact kwijt met je natuurlijke plaats in de wereld: je gronding. Dat beïnvloedt je dagelijkse functioneren, je relaties, vriendschappen, werk en hobby’s. De sessies Core Energetica maken je bewust van je energieblokkades en zijn erop gericht je passie en levensenergie te vinden.

Door te werken met je lichaam en door de energiestroom op gang te brengen, stroomt er energie door de blokkades heen. Dit maakt dat je contact krijgt met onbewuste processen en emoties die aanwezig zijn in je lijf. Zo kunnen innerlijke overtuigingen en beslissingen duidelijk voor je worden, en emoties krijgen meer de vrije ruimte. Je bevrijd jezelf en laat jouw energiestroom meer stromen. Dit geeft vertrouwen, ruimte, vrijheid, leven!

Wil je meer informatie of een intakegesprek? Mail me gerust via onderstaande link.

JA, IK WIL EEN GRATIS INTAKEGESPREK AANVRAGEN!

Bij instituut Sansoma zijn meerdere Core Energetisch therapeuten beschikbaar. Te weten: Marjolein van Belle, Maaike Storm van ’s Gravesande en Selona de Heus. Je kunt hier over iedereen lezen.