Marjolein van Belle

​Marjolein van Belle
06 ​53 51 55 45
marjolein@bellein.nl

Mijn naam is Marjolein van Belle en ik ben eigenaar van Praktijk Bellein tevens oprichtster van Sansoma, het instituut voor lichaamsbewustzijn.

Ik ben werkzaam binnen de lichaamsgerichte psychotherapie, waarbij core energetica mijn basis vormt. Core Energetica is een stroming binnen de lichaamsgerichte psychotherapie. Het helpt je bij het vergroten van je zelfbewustzijn, het verdiepen van je gevoelens en de groei van je innerlijke kracht. Core Energetica werkt met het lichaam door beweging, ademhaling en persoonlijke interactie en onderzoekt zo blokkerende patronen in jezelf en in relatie tot de ander(en). Het energetische werk richt zich op de (onbewuste) patronen die je ervan weerhouden te genieten en het leven ten volle te leven vanuit je eigen waarheid. De sessies kunnen in een relatief korte tijd de vitaliteit en de energie verhogen en tot positieve verandering leiden.

"Core energetica richt zich op de onbewuste patronen"

Trauma, ptss en dissociatie

Ik ontwikkel mij steeds verder in het behandelen van  mensen met vroegkinderlijk trauma, ptss en/of dissociatief gedrag ervaren. Ik verweef psycho educatie, emotionele en lichaamgerichte interventies met elkaar om jou zo optimaal mogelijk te begeleiden. De therapeutische relatie, die wij samen opbouwen, speelt hierbij een centrale rol. Mensen met vroegkinderlijke trauma en ptss zijn hier op de juiste plek. Samen werken we aan herstel van de innerlijke balans en het hervinden van jouw levensenergie.

Meer informatie vind je op www.bellein.nl

Kwaliteit en professionaliteit

Als core energetisch therapeut ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging SBLP en sta ik als registertherapeut ingeschreven bij het RBCZ. Mijn facturen kun je indienen bij de meeste zorgverzekeraars. De mate van vergoeding is afhankelijk van het pakket dat jij bij hun hebt afgesloten. 

AGB Codes

Mijn sessies vallen onder ‘alternatieve geneeswijzen’ en daarbinnen onder ‘psychotherapie’.
Je kunt de AGB codes van mijn praktijk noemen bij jouw zorgverzekeraar.
AGB Code Zorgverlener: 9010 2736
AGB code Onderneming: 9006 2155

Vragen of meer weten?

Vul het onderstaande formulier in. Ik neem contact met je op.
Bellen kan ook: 06 53 51 55 45, ik sta je graag te woord.

Menu
X