Selona de Heus

WELKOM!
Stel je voor dat je niet voor niets op deze pagina terecht bent gekomen. Misschien ben je op zoek naar een volgende stap, een nieuwe richting in je leven. Ervaar je dat je bent vastgelopen, speelt er iets in jou dat zich lijkt te herhalen en waar je zelf niet goed uitkomt. Of heb je verlangen naar meer contact en verdieping in je leven.

Jezelf innerlijk ont-moeten

Er kunnen heel veel redenen zijn om op zoek te gaan naar hulp bij je persoonlijke proces. Het vraagt moed en nieuwsgierigheid om naar jezelf te kijken en dit samen met een ander te doen. Het is in contact met anderen dat onze diepste verlangens en ook onze diepste wonden voelbaar worden. Sessies gaan voor mij over ontmoeten, daarom heb ik veel aandacht voor het contact tussen ons. Vanuit aanwezigheid, ervaring en interesse ondersteun ik jou graag in het krijgen van helderheid over wat er in jou leeft.

Selona de Heus
06 25 02 01 08
selonadeheus@gmail.com

“De sleutel voor geluk, verbinding en gevoel van veiligheid ligt in onszelf en blijft altijd aanwezig”

Lichaamsgerichte therapie

De sleutel voor geluk, verbinding en een gevoel van veiligheid ligt in onszelf en blijft altijd aanwezig. In het dagelijks leven geven we onszelf vaak niet de tijd om hier bewust bij stil te staan. Of weten we niet op welke manier we hiermee in contact kunnen komen. Je lichaam is een gemakkelijke ingang om in contact te komen met wat er speelt in jou. Je komt in contact met je blokkades en je ontdekt wat je nodig hebt om je energie weer te laten stromen.

Core Energetica is een vorm van lichaamsgerichte psychotherapie die gericht is op het vergroten van zelfbewustzijn, het verdiepen van gevoelens en de groei van innerlijke kracht. Het kan in een relatief korte tijd de vitaliteit en de energie verhogen en tot positieve veranderingen leiden. De methode werkt met het lichaam door beweging, ademhaling en persoonlijke interactie en onderzoekt zo blokkerende patronen in jezelf en in relatie tot de ander(en). Vooral de patronen die je ervan weerhouden te genieten en het leven ten volle te leven vanuit je eigen waarheid.

Kwaliteit en professionaliteit

Mijn naam is Selona de Heus en ik ben werkzaam binnen de lichaamsgerichte psychotherapie en zit in de laatste fase van de opleiding tot Core energetisch therapeut bij het Nederlands Instituut Core Energetica (NICE). Ik voer sessies uit onder supervisie van ervaren therapeuten en docenten.

Gratis intakegesprek

Op maandagmiddagen geef ik sessies binnen het Instituut Sansoma in Doorn. Ik nodig je uit om een sessie te komen ervaren. De eerste afspraak betreft een intake en deze kun je geheel vrijblijvend en kosteloos ervaren. 

Vragen of meer weten?

Vul het onderstaande formulier in. Ik neem contact met je op.
Bellen kan ook: 06 25 02 01 08, ik sta je graag te woord.

Menu
X