Coach in levensvragen

Marlies van Beek

Coaching, levensvragen

Marlies van Beek
06 - 38 09 09 09
mail@marliesvanbeek.nl

Welkom op mijn pagina!

Mijn naam is Marlies van Beek, ik werk als coach en loopbaanbegeleider.

Al meer dan 20 jaar ben ik werkzaam op het gebied van mens & ontwikkeling. Vanuit mijn eigen praktijk coach en begeleid ik mensen bij levensvragen en in loopbaantrajecten. Kernwoorden zijn voor mij passie, verbinding en vertrouwen.

Passie, verbinding en vertrouwen

Naast individuele begeleiding ben ik ook betrokken als (co) begeleider bij groepstrajecten, hierbij werk ik ondermeer samen met het ​ITIP, school voor Leven en Werk

Het is fijn dat iemand meekijkt en je helpt
de beweging in te zetten

Vragen waar ik mee werk

Soms kom je in je leven op een punt dat het fijn is als er iemand eens met je meekijkt. Je voelt dat het tijd is om in beweging te komen, dat kan in je werksituatie maar ook in je persoonlijk leven zijn. Ik bied zowel loopbaan coaching als coaching bij levensvragen aan.          

Je kunt denken aan vragen als; Hoe komt het dat ik me niet gelukkig voel? Waarom kan ik dingen niet loslaten? Hoe ga ik om met deze veranderingen die zich aandienen? Waarom kom ik steeds opnieuw in deze lastige situaties terecht? Waarom lukt het mij niet langdurige relaties op te bouwen?

Dit is nog maar een greep uit de vragen, zo heb je zelf ook vast je eigen levensvragen.

Voor deze vragen heb je alleen zelf het echte antwoord. Toch is het soms lastig dit antwoord in jezelf te vinden en in beweging te komen. Dan is het fijn als iemand met je meekijkt en je helpt om de beweging echt in te zetten. Op mijn website Marliesvanbeek.nl vind je een uitgebreide beschrijving.

Hoe werk ik?

Ik werk niet vanuit één methodiek maar kijk graag samen met jou wat passend is voor je vraag. Ik gebruik niet alleen kennis, maar werk zeker ook mijn intuïtie en ervaring. Ik ben opgeleid in meerdere stromingen bij ondermeer Phoenix, ITIP en de school voor Coaching. Mijn aanpak is liefdevol en betrokken, maar ook eerlijk, doortastend en doelgericht. Soms is het fijn om in een goed gesprek echt op een ander spoor te worden gezet, of te voelen wat het is waar het je echt om gaat. Ik werk met stilte, maar ook met oefeningen die je helpen om weer beter waar te nemen welke signalen je lichaam geeft. Soms gebruik ik modellen zoals de karakterstructuren van Reich en werk ik vanuit systemisch perspectief om je meer inzicht te geven. Ik geloof niet in één waarheid of één juiste aanpak. Ik werk daarom graag vanuit verschillende invalshoeken in mijn trajecten en zet in wat helpend is voor het proces. Wat ik van klanten terug krijg is dat ze mij waarderen om mijn scherpte en compassie en ook omdat er af en toe ook lekker gelachen kan worden.

Ik wil een plek bieden waar je “je hart kunt ophalen”. Wat vind ik dat een prachtige uitdrukking!

Vanuit de overtuiging dat alles in essentie al aanwezig is vind ik het mooi om je weer te helpen her-inneren aan stukken die soms wat meer op de achtergrond zijn geraakt.

Wanneer?
Ik werk op donderdagmiddag en vrijdagmorgen vanuit Sansoma. Op andere dagen werk ik vanuit mijn praktijk aan huis.

Vraag?

Heb je een vraag? Voel je vrij om mij te bellen of mailen. Ik kijk graag met jou in een intake gesprek waar het jou om gaat en welke begeleidingsvorm daarin passend is voor jou. Op basis van ons gesprek maak ik vrijblijvend een voorstel voor een traject.

Ben je nieuwsgierig? Aarzel niet contact op te nemen, ik kijk uit naar onze ontmoeting!

Vragen of meer weten?

Vul het onderstaande formulier in. Ik neem contact met je op.
Bellen kan ook: 06 - 38 09 09 09, ik sta je graag te woord.

Menu
X