Aimee Reintjens

Aimée Reintjens

Hartelijk welkom liefdevolle mooie Nieuwe Aarde Sister bij New Earth Sisterhood.

Over Aimée

Mijn naam is Aimée Reintjens. Mijn grootste passie nu is Vrouwen helpen opstaan in hun Nieuwe Aarde kracht, wijsheid en liefde. Ik help hen hierin door de goddelijke wonden samen te helen, de goddelijke gaves samen te openen en activeren en de goddelijke verlangens samen te creëren. Hierbij werk ik graag samen met Moeder/Vader Aarde en Moeder/Vader Hemel, mensen-, dieren-, mineralen- bomen/planten- en sterrenwezens en what ever else in multidimensionale hulp zich aandient. Ik ervaar het als een voorrecht dit werk te mogen doen en jou een stukje te mogen faciliteren op jouw New Earth Sisterhood reis.

"Samen leven in goddelijke eenheidsliefde"

New Earth Sisterhood

Het Nieuwe Aarde Veld is het energetisch dragende vrouwelijk en daadkrachtig mannelijke goddelijke eenheidsliefdesveld. Het is de balans van yin en yang.

New Earth Sisterhood richt zich op de innerlijke Weg van bewustwording en belichaming van deze eenheidsliefde (De Nieuwe Aarde). Het brengt ons van een fysiek gebaseerde werkelijkheid naar een bewustzijnsgebaseerde werkelijkheid. Het brengt al onze oude cellulair opgeslagen bewuste en onbewuste pijnen van al onze incarnaties tot en met nu aan het licht en heelt deze op cellulair niveau fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Stap voor stap ont-koppelen wij ons van onze individuele en de collectieve pijn velden.

New Earth Sisterhood opent en activeert

New Earth Sisterhood opent en activeert ons in ons goddelijke bewustzijn (helderheid en intelligentie) en begaafdheid (gaves/talenten/vaardigheden) in hoofd (geest), hart (ziel), buik en bekken (lichaam), handen (daadkracht) en voeten (draagkracht) vanuit Moeder/Vader Aarde en Moeder/Vader Hemel. Het brengt de elementen van Aarde/Water/Vuur/Lucht en Ether in ons in balans. Het opent ons in eerbied voor alle mensen-, dieren-, mineralen- bomen/planten- en sterrenwezens. Het activeert ons in het eren en hoeden van Moeder/Vader Aarde, de schepselen, het voedsel en de natuur (de oceanen/rivieren, bergen, graslanden, woestijnen en de bossen). Het doet ons ontwaken in wie we wezenlijk Zijn en waarom we hier Zijn. Het leidt ons naar de plek(ken) en mensen op aarde die wie we wezenlijk Zijn en waarom we hier Zijn bekrachtigen. Het doet ons weer terug keren naar Thuis in ons Zelf.

Het brengt ons tot het vinden van ons ware geluk en onze ware rijkdom in onze diepe verbondenheid met en dienstbaarheid aan de goddelijke eenheidsliefde. Het leert ons te verbinden in Kristallijne fijngevoeligheid. Het leert ons samen te leven in goddelijke eenheidsliefde.

Aanbod New Earth Sisterhood

Sessie
Individueel 1 op 1 sessie (minimaal 3 sessies). Neem contact met mij op voor meer informatie en/of gratis 20 minuten afstemmingsgesprek. 60 minuten € 55.

Workshop
New Earth Sisterhood Cirkel
1e deel meditatie/activatie
2e deel opstellingen
3e deel integratie

Het onderwerp is altijd wat er nu leeft. Dit maakt zich veelal pas in het moment zelf kenbaar. Je wordt gevraagd je intentie voor heling en creatie in te brengen en een (voor jou) heilig voorwerp mee te nemen die dit in Het Veld bekrachtigd. Samen maken wij een (voor ons) heilig altaar. 
Inloop 13:30-14:00, start 14:00 – einde 17:00. 
Kosten zijn €30,-. 
Houdt rekening met 30 minuten uitloop.

Traject
Momenteel is er een traject in wording waar ik met 13 vrouwen (myself included) 12 maanden heel graag op een innerlijke reis wil gaan. Iedere maand is er een thema wat we gaan ont-dekken. Het hoofd thema is Samen Leven in goddelijke eenheidsliefde. De sub Thema’s zijn: Leven in goddelijke aanwezigheid, goddelijke focus, goddelijk geloof, goddelijk vertrouwen, goddelijke overgave, goddelijke wijsheid, goddelijke waarheid, goddelijke kracht, goddelijke vrijheid, goddelijke overvloed, goddelijke vrede en goddelijke vreugde. Daarbij leggen we de focus op het samen helen van onze goddelijke wonden, samen openen en activeren van onze goddelijke gaves en samen creëren van onze goddelijke verlangens/dromen. In deze 12 maanden, je raad het misschien al worden we een New Earth Sisterhood, een Nieuwe Aarde Vrouwen stam. Alleen bij 12 aanmeldingen gaat het door. Waarom 13 vrouwen? 13 is het getal van DE MOEDER en dit is natuurlijk het toonbeeld van goddelijke eenheidsliefde. In die energie wil ik dit traject dan ook graag neerzetten. We gaan in alle rust en ruimte verbinden met Moeder/Vader Aarde en Moeder/Vader Hemel, mensen-, dieren-, mineralen- planten- en sterrenwezens en what ever else in multidimensionale eenheidsliefdesvelden zich aandienen Daarnaast gaan we ook in alle rust en ruimte verbinden met ons licht en donker, brengen we alles aan het licht waar onbalans is en brengen we de balans weer terug.

Resoneert dit met wie jij wezenlijk bent, waar jij nu staat en wat jij nu nodig hebt in jouw leven? Dan ben je van harte welkom om New Earth Sisterhood op eigen wijze te ervaren. Ik kijk er naar uit om samen te Zijn.

Wees gezegend.

Ik bied de bijeenkomsten aan in het instituut Sansoma. 
Voor data en tijden zie de agenda.

Vragen of meer weten?

Vul het onderstaande formulier in. We nemen contact met je op.
Bellen kan ook: 085 876 91 71, ik sta je graag te woord.

Menu
X